Pesten szopok, nyelem.
Többes, BB, bukake stb is.
Többes, BB, bukake stb is.
Anált kedvelő hölgyet keresek, titkos hosszútávú diszkrét kapcsolatra...
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Ha valamilyen csoda folytán lenne erre egy vagány, akár extrém, vagy perverz sub csaj, aki vonzódik és éli a Fetish&BDSM világát, illetve szívesen látogatna ilyen tematikájú bulit (Freedom Fetish Winter Double Edition Party), az azonnal írjon!
Akár "kölcsönbe vehető" feleség, barátnő is játszik!
Akár "kölcsönbe vehető" feleség, barátnő is játszik!
Sziasztok!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
fiatal holgyet keresek mara , helyem van de utazni is tudok, Bp es kornyeke!
Sziasztok még mindig keresnék olyan párt ahol lehet gecis puncit nyalni.
Kecskeméten keresek nagy mellű nőt, cici gyúrásra!
Szegeden keresek perverz nőt föként de akkár bi párt vagy férfit !!!
Biszex Pár társaságát keresem
Pesti 48/32 nyitott parkent hasonló párokat keresünk.
Helyünk nincs. Nem levelezni szeretnénk. Telefon, kepcsere, tali…
Pesti 48/32 nyitott parkent hasonló párokat keresünk.
Egy vagy több domináns, akár idős aktívat, aktívakat keresek aki a farkával és a hatalmas dildómmal, hosszan, kíméletlenül torkon baszna, közben kedvére, alázna, fenekelne, számba hugyozna. Szeretek fuldokolni, öklendezni a faszon. Alkalmanként vagy rendszeresen. Utazni tudok
Én is verném rá most!!
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 01. 03. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb, 70+-os előtt maszturbálnék Szegeden és környékén.. 53 éves férfi vagyok.
Van olyan pár ahol spermás puncit lehetne kényeztetni?
Masztit kukkolna valaki?
Vecsés és kötnyéke
Vecsés és kötnyéke
Házibarát lennék hosszútávra csakis ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !! Max 5-10 km ! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen !/
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Szép Estét. Megprobalom hátha.. Olyan partnert keresnék Érd Környékén akit izgatnak a harisnyas lábak stb... és aki benne lenne egy finom lazításba...Csak ha találkoznál is akkor írj.

mendez23

Paroszex6
Asa Akira