Rosszlányok.hu
(Ez egy válasz Nagyonvadsex01 üzenetére (tegnap 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Kurvás szerepre keresek hölgyet anyukát feleséget.
perverz nőt vagy párt keresek bőrszerkó csizma műfarok ilyen szexre.
Extra nagy mellű idős nőket keresek elsősoba Baranyába,
Nagyon izgat ha a párnál a Hölgy pinájába élvezek!Te meg utánam dug meg a gecis pináját,közben engem meg szopj tisztára!
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes. Privire írj. Pisis is izgat. De ki is verhetnél!
Hölgyet, akár többet is vagy párt keresek akik a számba pisilnek (stb)..... Balatonfűzfőn és környékén
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Hölgyet vagy párt keresek akik lepisilnének.... Balatonfűzfőn és környékén....
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas kozben is erre nyitott párok vannak e itt akiket szinten izgatná ez a dolog? hely kellene utazni tudnek
Idős nagy extrákal rendelkező mamikat keresek,kényeztetlek kedvedre,Baranya
Mellmániásként kényeztetném nőt.... Sex nélkül
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Izgalmas extrém perverz szexre keresek, nem hétköznapi szexre!
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
46é.Szombathelyi pasi keres hétvégére egy buja tabuktól mente Lányt vagy Nőt.Aki volna olyan szíves,hogy análisan teljesen ki készítsen.Strap-on szex érdekelne elsősorban amikor Én lehetnék Női szerepben akit megdugnál a felcsatolhatóddal.
Olyan nőt vagy párt keresek aki nagy műfasszal megdugna eszközök vannak.
sziasztok spermas punciz nyalnek erre nyitott párok vannak e itt? hely kellene utazni tudnek