Kedves Férfiak!
Budapesthez közeli kis településen szerveznék feleségemnek bukkake partyt. 08.08-án
OLVASS!
25-40 év közötti jó megjelenésű, intelligens, tisztelettudó résztvevőket keresünk. Igénytelen, ápolatlan, pocakos, mackós, dús szőrzettel rendelkező embereket és romákat NEM keresünk!
Nem arcra/ szájba élvezős bukkake a terv, hanem testre/mellre/puncira (csak kívülre) élvezés a cél. Csak azt teheted amit a feleség kér, lehet hogy hozzá sem érhetsz, csak a sperma kell. Voltunk már többesben, de ez az első ilyen alkalmunk, nem tudjuk mit hoz menet közben.
Nem jelentkezz ha:
- az asszony mellől akarsz ellógni de végül nem sikerül
- zavarba jössz attól, hogy 5-6 férfi még melletted veri a farkát egy nőre
- tiszteletlen vagy és nem tartod be a szabályokat
- a nőt csak egy húsdarabnak nézed
- ha segg részegen vagy beállva akarsz jönni
- nem tudod elfogadni, hogy úgy alakul hogy nem érhetsz a feleséghez, vagy ő hozzád
Bármiben kamuzol és a helyszínen kiderül, be se jutsz, vagy a 78 kg-os kutyám kísér ki smile Amúgy jó fejek és lazák vagyunk, de vannak dolgok amiket nem tűrünk.
Jelentkezni a következő e-mail címen: becainsta2021@gmail.com
Pár sor magadról, hogy miért téged válasszunk és egy arc, illetve olyan egész alakos fotó ahol látszanak az adottságaid. 5 cm-ről fotózott farok kép köszönjük nem kell.
Puszi, pacsi
Budapesthez közeli kis településen szerveznék feleségemnek bukkake partyt. 08.08-án
OLVASS!
25-40 év közötti jó megjelenésű, intelligens, tisztelettudó résztvevőket keresünk. Igénytelen, ápolatlan, pocakos, mackós, dús szőrzettel rendelkező embereket és romákat NEM keresünk!
Nem arcra/ szájba élvezős bukkake a terv, hanem testre/mellre/puncira (csak kívülre) élvezés a cél. Csak azt teheted amit a feleség kér, lehet hogy hozzá sem érhetsz, csak a sperma kell. Voltunk már többesben, de ez az első ilyen alkalmunk, nem tudjuk mit hoz menet közben.
Nem jelentkezz ha:
- az asszony mellől akarsz ellógni de végül nem sikerül
- zavarba jössz attól, hogy 5-6 férfi még melletted veri a farkát egy nőre
- tiszteletlen vagy és nem tartod be a szabályokat
- a nőt csak egy húsdarabnak nézed
- ha segg részegen vagy beállva akarsz jönni
- nem tudod elfogadni, hogy úgy alakul hogy nem érhetsz a feleséghez, vagy ő hozzád
Bármiben kamuzol és a helyszínen kiderül, be se jutsz, vagy a 78 kg-os kutyám kísér ki smile Amúgy jó fejek és lazák vagyunk, de vannak dolgok amiket nem tűrünk.
Jelentkezni a következő e-mail címen: becainsta2021@gmail.com
Pár sor magadról, hogy miért téged válasszunk és egy arc, illetve olyan egész alakos fotó ahol látszanak az adottságaid. 5 cm-ről fotózott farok kép köszönjük nem kell.
Puszi, pacsi
Perverz aktiv férfit vagy férfiakat keresek ,használható passziv vagyok
perverz Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Fistinghez keresek aktív partnert
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Mélytorkosan szopnék, meztelenkednék. Tudok utazni távolabbra is.
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Cumiztass bárhogy, bármeddig, kedvedre! A szabadban is meztelenre vetkőzöm. Különleges témák is érdekelnek....
Idősek, párok is.
Fotózni videózni is lehet, arc nélkül.Ha csak megnéznél meztelenül, vagy fotóznál, akkor is írj!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek a ki műfarokkal megdugna.

sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt akiket ez szimten izgatna? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Érdekelne
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 08. 01. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 10:06

Nézheted, ahogy a hölgy a számba pisil, utána kinyalom a popsiját. Lehetsz idős is, kövér is. Utána leszopunk mindketten, a szánkba élvezhetsz. Nem azonnalra keresünk.
Sziasztok! Engem érdekelne.
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 08. 01. péntek 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 10:06

Nézheted, ahogy a hölgy a számba pisil, utána kinyalom a popsiját. Lehetsz idős is, kövér is. Utána leszopunk mindketten, a szánkba élvezhetsz. Nem azonnalra keresünk.
Idős kővér nagy mellű Nőket vagy ilyen párt keresek.Baranya
Olyan férfit(vagy nőt)keresek, aki kinyalná az izzadt fenekem meló után. Pest megye déli része. Csak olyan írjon akit ez izgat.
Profi szájba vizelőt keresek. Észak Pesten vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok párokhoz csatlakoznák 22 éves vagyok nyitott mindenre csak irjatok
Szívesen találkoznék, főleg ha van extrém perverz is!
(Ez egy válasz sweetemotion69 üzenetére (tegnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:28

Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6