Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Kaposváron kihez lehene menni?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatokKaposvári Vastagot?
Vastagfaszú, nemfüggetlen diszkrét ötvenes ferfi vagyok.Hölgyek? Párok?Enyhe biszex is ok. Biszex kaposvári pár vagy hazaspár diszkréten?Privire írjatokKaposvári Vastagot?
Sziasztok!
Ma este gangbang partyra várjuk szőrtelen, potens férfiak jelentkezését. Biszex párokkal is szivesen töltenénk az estét.
Ma este gangbang partyra várjuk szőrtelen, potens férfiak jelentkezését. Biszex párokkal is szivesen töltenénk az estét.
Sziasztok olyan nőt lányt keresek 18 és 50 év között akinek nem lenne gond az együttlét végeztével az arcára szemébe orrába szájába élveznek….. alárendelt szerepet kedvelő kedvelő nők előnyben részesülnek!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Diszkrét aranyos fiú vagyok.
Üdv! Adatlapon leírtak szerint keresünk.
Sziasztok! 19.-én pénteken Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Sziasztok. 25 éves macis srác vagyok. Macikedvelő perverz pasikat keresek a mai napra Hajdúszoboszlón.
Írj ha érdekel a dolog!
Írj ha érdekel a dolog!
Üdv én pasziv perverz vagyok keresek aktív domináns partnert keresnek hétvégére.
Szőrös puncis hölgyet keresnék.Esteleg más vagy extrémebb fétissel rendelkező nőt. Vas megye
Sziasztok. Olyan partnerem keresném aki szereti hosszas kényeztető idő eltöltését..
Csak aki tényleg találkozna érden és környékén.

Ma délelött, kora délutánig SUB mazo szolgaként párokhoz, vagy hölgyhoz csatlakoznék, leginkább a lábfétis, lábimádat ami érdekel, de szinte bármibe benne vagyok. Szeged, és környéke.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Fiatal roma lány, nő vagy anyuka van itt?Esetleg pár, akihez lehetne csatlakozni hármasra? Kötetlen, de tartós dolgot keresek Miskolcon, Borsodban. Valaki?
Ha valóban egy perverz bi 50-és pasit keresel/kerestek és pár vagy hölgy vagytok JELEZD! Bp + 150 km
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Pécs és vonzáskőrzetből keresnék Idős kővér nagymellű nem borotvált nőt párt,aki vagy akik egy hétvégi házba tőltik a hétvégét és szeretnek mesztelenkedni,főzőcskézni jókat beszélgetni stb...Irjatok jó fej pasi vagyok
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Extrémebb dolgokat szerető párt vagy csajt keresek Pesten akár most.!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.