Üdv én pasziv perverz vagyok keresek aktív domináns partnert keresnek hétvégére.
Szőrös puncis hölgyet keresnék.Esteleg más vagy extrémebb fétissel rendelkező nőt. Vas megye
Sziasztok. Olyan partnerem keresném aki szereti hosszas kényeztető idő eltöltését..
Csak aki tényleg találkozna érden és környékén.

Ma délelött, kora délutánig SUB mazo szolgaként párokhoz, vagy hölgyhoz csatlakoznék, leginkább a lábfétis, lábimádat ami érdekel, de szinte bármibe benne vagyok. Szeged, és környéke.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Fiatal roma lány, nő vagy anyuka van itt?Esetleg pár, akihez lehetne csatlakozni hármasra? Kötetlen, de tartós dolgot keresek Miskolcon, Borsodban. Valaki?
Ha valóban egy perverz bi 50-és pasit keresel/kerestek és pár vagy hölgy vagytok JELEZD! Bp + 150 km
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki?
Pécs és vonzáskőrzetből keresnék Idős kővér nagymellű nem borotvált nőt párt,aki vagy akik egy hétvégi házba tőltik a hétvégét és szeretnek mesztelenkedni,főzőcskézni jókat beszélgetni stb...Irjatok jó fej pasi vagyok
Sziasztok! 17.-e szerdán Budapesten leszek. Keresek férfit férfiakat, akár csoportot, akik szopatnának, végig szájbaélvezésse. Akár popsit is nyalok. Jó ha van helyed, de ha nincs, eldugott helyen a természetben is benne vagyok.
Extrémebb dolgokat szerető párt vagy csajt keresek Pesten akár most.!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni. Kérem csak az írjon, aki tényleg komolyan gondolja.
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok.En neked Te nekem? Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok.En neked Te nekem? Egymásnak?privire írj
Pisi sex kedvelők Miskolcon?
Titkos izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget!
Privátban küld az ajánlatod!
Privátban küld az ajánlatod!
Úgy látom, azt nem írtam bele, kamusok kíméljenek.
Akit érdekel keressen. Nem csak írásban, élőben éljük át! (Ez egy válasz nyilvanos_szex üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 27. csütörtök 23:40
Akit érdekel keressen. Nem csak írásban, élőben éljük át! (Ez egy válasz nyilvanos_szex üzenetére (2024. 06. 27. csütörtök 23:40), amit ide kattintva olvashatsz)

SUB hölgyet, párt keresek.
Használat, alázás, fájdalom. A legjobb ha mind a három mehet.
Feszegessük a határokat!
Használat, alázás, fájdalom. A legjobb ha mind a három mehet.
Feszegessük a határokat!
Kaposváron kinél lehet kézimunkázni? Diszkréten.
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Főleg hölgyek párok. Egymásnak?privire írj
Idős kővér nők és párokat keresek barátsábra,Pécs+50km
Vizelet kedvelő vagyok. Férfi női mindegy. Akár flakonba is hozhatjátok előttetek megiszom. Rákospalotai 70-es meleg vagyok.
Lakk, latex kedvelő?