Extrém aktív partnert keresek , írj rám bátran
Ha kellene egy "ribanc" akit kedvedre/kedvetekre szabadon, vágyaid szerint "használhatsz" (Vas, Zala) akkor keress, és élvezkedj!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Pisi sex izgatna ki próbálnám
Jó reggelt.
Ma ismét legyen egy jó napunk.
A közelembe keresek egy ki elégülésre, exrém szexre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Aki nem mer nem nyer.
Ma ismét legyen egy jó napunk.

A közelembe keresek egy ki elégülésre, exrém szexre vágyó hölgyet vagy párt hetero alapon.
Ha szimpi az adatlapom jelentkezz.
Aki nem mer nem nyer.
Terhes hölgyet keresek, aki szeretné, hogy kinyalják, mindenütt. A férjed is jöhet.
Hali! Budapesti biszex perver férfi vagyok, keresem partnerem akivel gátlások nélkül élvezhetjük egymás társaságát

Erősen perverz és fétises érdeklődéssel keresek partnert az alföldi régióból.
Sziasztok!
Sub lanyokat keresunk perverzebb jatekokra!
Sub lanyokat keresunk perverzebb jatekokra!
Sziasztok extrémre keresek férfit
Miskolci szolgáló lányomat keresem helyem van hozzá
Budapesti Wellnessfürdőben különleges kalandok várnak rátok!
Izgalmas játékokhoz várom párok jelentkezését.
Részletek privátban.
NB
Izgalmas játékokhoz várom párok jelentkezését.
Részletek privátban.
NB
Szopás,nyalás után kinyalnám punciból,popsiból,lábról..
Írtam beszéljünk és mehet
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 15:01
Törölt felhasználó (4740819)
VIP

Extrém, pervi szexhez keresek...

Penteken napkozben Holgy aki felcsatolhatossal megdugna Budapesten? Esetleg biszex par aktiv bi taggal?
Sziasztok
Olyan partnerünket keresük aki szintén exhibicionista. Exhibicionista fotózásra . Legyél extrém bevállalós!
Olyan partnerünket keresük aki szintén exhibicionista. Exhibicionista fotózásra . Legyél extrém bevállalós!
Sziasztok. Olyan partnerem keresném aki szereti a hosszas kikapcsolódást....
Érden és környékén.

jelen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 14. vasárnap 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 14. vasárnap 15:01

Törölt felhasználó (4740819)
VIP

Extrém, pervi szexhez keresek...

Nyíregyházán idősebb irányítani szerető párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.