Késő estére majd keresünk olyan férfit aki szeret szexképeket cserélni és írogatni - ismerkedni ( gmailchat) … késő estig / éjszaka is leszünk a mai napon
Hölgyet szopatnèk, dugnèk holnap este Balassagyarmat és környéke. Privát üzenetben jelezz
Extrém perverz sexre keresek aktív partnert , Budapest és környéke.
Vas Megye környékén keresek magányos, elhanyagolt lányt, asszonyt, hölgyet lopott órákra.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Esetleg bi, vagy bi kíváncsi párt, akinek megfűszerezhet a szeretkezését.
Jól szituált, nem független pasi vagyok, napközbeni szabadidővel.
Sziasztok bi párok, lányok!
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
A.
Nem független!, jól szituált kezdő bi pasiként keresnék olyan bi, vagy akár csak kíváncsi párokat, akik kipróbálnák milyen, ha egy pasi részt vesz a szeretkezésükben, és besegít kézzel, szájjal, nyelvvel……mindkét fél örömére.
Továbbá keresek elhanyagolt 40-50 év közötti csajt, lányt, feleséget.
Teljes diszkrécióval, napközbeni szabadidővel Vas Megyében, és környékén.
A.
Olyan hetero férfit keresek, aki tud mit kezdeni egy spriccelő puncival. Nem zavarja egy másik férfi jelenléte.
Sziasztok! Párral - Házaspárral ismerkednék!
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Ahol a Férfi tag passzív és szereti a Női fehérneműt és a Pár mindkét tagját lehet kényeztetni !
Spermás jellegű amatőr fotókhoz keresek olyat, akit izgat. Csöpögő sperma, különleges tárgyakra élvezés, bukkake, teleélvezett óvszer stb. köszönöm
Sziasztok! Alkalmi vagy akár rendszeres szórakozásra keresek olyan nagyfarkú férfiakat, akiket orálisan kényeztethetnék vagy jól megdugna. Kipróbálnám a CBTt vagy a fistinget. Szekszárd és vonzáskörzetében keresek.
Sziasztok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
Beszélgetnèk,ismerkednèk. Privát üzenetet várok.
idős hölgyeket kényeztetnék cegléd környéke
Sziaszzok. Most keresnék egy férfit aki párja képeit szívesen cserélgetné velem és irogatna a szexről stb.( gmail)
Popsimat és számat ajánlom Pécsen és környékén. Utazni tudok ha van miért. Szeretem az oda vissza játékot is de ha csak dugni és vagy szopatni szeretnél arra is nyotott vagyok (az se baj ha többen vagytok)
Vastag, nagyobb méretű (20 fölött), roma fiúkat keresek...
Én magyar csajszi vagyok.
Én magyar csajszi vagyok.
Miskolcon pisisexre keresek partnereket
Izgalmas extrém perverz szexre keresek lehetőséget hellyel! Jobb csinálni, mint a filmekben nézni!
Gecis faszt szopnék,ami punciban volt.
Dugás közben nyalnék..stb.
Creampie, wife sharing minden érdekel
Dugás közben nyalnék..stb.
Creampie, wife sharing minden érdekel
Van kedve valakinek szopatas vagy nyalas kozben a szamba pisilni?? Helyem van, privatban irj.
Még mindig...
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval.
Anyagiak kizárva!
Face sittinghez keresek fiatal (18+) lányt (LÁNY!!!), vagy akár idősebb hölgyet.
De olyat aki ebben a helyzetben el is élvez...én mást nem akarok, le sem vetkőzöm, sőt a hölgynek sem fontos, csak félrehúzni a bugyit és úgy, abban a helyzetben nyalom, ahogyan legmerészebb álmaiban szeretné.....fenekét különösen és alaposan..
Semit sem kell tudnunk egymásról, csak használd a számat, ahogy csak akarod.
Jössz, használsz, majd mész is, akár egy szó sem esik...
Nem virtuális masztipartnert keresek, hanem olyat, aki találkozni is mer.
Normális, fiatalos, sportos, jóképű ötvenes vagyok, ilyen téren sub hajlammal. Ha szeretnél szerepjátékban uralkodni egy apád korú, vagy akár a tanárod felett, gyere és alázz meg a fenekeddel. - Az ország keleti részén vagy a fővárosban....
Légy intelligens, diszkrét, normális. Alkat, kinézet egy bizonyos határig nem lényeges.
Helyem nincs, de szervezéssel minden megoldható. Többi levélben, fotóval.
Anyagiak kizárva!
Sziasztok. Olyan Párt keresek ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!