Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Ha lenne!
Keresek nagy puncival megáldott hölgyet vagy ilyen hölgy tagú párt..akinek ilyen van, ne habozzon..
Elhanyagolt férj elhanyagolt anyukát hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Esetleg sexy nagyi aki kívánja még a szexet. Írj csók
Uram keresem Győrben vegyél fel
És vigyek
El engedelmeskednek
És vigyek
El engedelmeskednek
passzív mackós srác ,aktiv srácot keres.

Meccsnézés közben szopnék kanos, egyedül élő pasit. Esetleg 2-3 fős haveri társaságot.

Penteken napkozben Holgyet , part keresek izgis kalandokra. Nagyon sok tapasztalatom van mindenfele felallasban. Irjatok batran talakozzunk akar csak egy oralra, vagy kozos masztira is. De durvabb dolgok is johetnek. Imadom az extrem dolgokat :P
Sziasztok, 45+ párt, hölgyet keresek nem egy alkalmas kalandra. Ha tetszik amit az adatlapomon látsz, privát üzenetben jelezd.
Tamás
Tamás
Elhanyagolt feleségeket nyalnám,dugnám!
Gazdámat keresem.
Baranyában valaki ?
Sziasztok! Holnap délelőtt valaki Eger?
Titkos extrém perverz szexre lehetőséget keresek délután, este!
Sziasztok Hölgyek lányok beszélgetés vagy csak camozás vagy extrém dolgok mindenben benevagyok. Skype
Szeva.
Hát én Nem nudira gondoltam
.
Hát én Nem nudira gondoltam

Helló.
Hölgy holnapi indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Hölgy holnapi indulással pestről, strandra, velencei-tó, bánki tó vagy ha van valami jó ötlet...
Igen, én megdugom a barinődet. Két adag spermával mehet majd haza.
(Ez egy válasz Berthegor üzenetére (2024. 06. 16. vasárnap 09:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 16. vasárnap 09:12

Sziasztok. Ma kivennem a 31 eves baratnomet a repter kifutopapyahoz este megdugatni. Erdekel valakit?
Kaposváron olyan hölgyeket keresek, akik a combjai közé vennék a fejem, és kényszeritenének a puncinyalásra. Nem vagyok független ezért kell hely es csak titokban! Ha elvezed akkor lehet rendszeres is!élvezz a számba úrnőm! Privire írj! Hozd a barátnőd is.
Dunaföldvár Szekszárd Kalocsa környékén taliznek minden érdekel uni biszex vagyok 17 5 a méretem