Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, lány barátnőket kényeztetne. Szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
Tiszafüreden egyedül vagyok ki látogat meg vagy teló szex írj és adok elérhetőséget
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Hosszú hajú lányt vagy ilyen lanytaggal párt keresnèk, ahol a lány haját a képeken látható farkamra csavarva jó "kurvasan" könnyedén szopathatnám, amig a smink le nem folyik az arcán... Én 183/80, sportos, perverz, 42 éves, borotvált pasi vagyok.
Elhanyagolt anyukát v hölgyet kényeztetnék!!!
Igényes potens nagyon perverz férfi Igényes 50+os perverz párokkal ismerkedne.(cuckold, creampie, bukakke, pisi /punciba, popsiba, testre, szájba/, gangbang, stb…stb.)
Sziasztok!
Szombat estére (06.29.) keresunk 1 vagy több beszalló partnert, akar ferfit lanyt vegyesen.
30 eves kor alatt.
Privatban irj ha erdekes lehet
Szombat estére (06.29.) keresunk 1 vagy több beszalló partnert, akar ferfit lanyt vegyesen.
30 eves kor alatt.
Privatban irj ha erdekes lehet

Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Sub csaj keresek feleségemnek, akin minden vágyát kielégítheti. Vagy esetleg aktív leszbi/bisex csajszit.
Nagykanizsán vagy környékén keresnék nem mindennapi, perverzebb vágyakkal megáldott Hölgyet, Párt! Privát üzenetet írj!
Olyan párt keresek akiket izgatna ha hölgy taguk a férje előtt leszopna engem. Kizárólag ennyi . Egy cuckold oral sex !
Autóban -szabadban vagy búvóhelyem is lenne . Igényes , ápolt férfi vagyok akit izgatnak ezek a cuckoldos kalandok .
Autóban -szabadban vagy búvóhelyem is lenne . Igényes , ápolt férfi vagyok akit izgatnak ezek a cuckoldos kalandok .
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hölgy, vagy pár lábait, talpát nyalogatnám, biszex SUB-ként.
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi vagyok. Kettő barátnőt kényeztetnék. Győr
Fejér megyei nőt keresek, aki szereti a szexet menstruáció alatt!
Duci feleség dugására keresünk egy 40 körüli,ápolt,nemdohányzó,nyaláscentrikus pasit,péntek késő estére. Ha nem zárkózol el az enyhe bisex dolgoktól az még jobb. Nagyobb,vastag intim méretű pasit keresünk,aki több menet is bír.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
Cuckold,blowbang,wifesharing,fisting,creampie dolgokra.
Terhes lányt keresnénk akár párjával is
Miskolcon keresek pisisexhez partnereket
Sziasztok. Párral ismerkednék ahol a Hölgy élvezettel nézi ahogy a Férfi tagot szopatom!