Nagy csiklót hosszú logós szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet keresek
Hali, szombat dèlelöttre keresek 1-2 pasit aki meglàtogatna a hàzamban. Ami èrdekelne, az a glory hole szopàs ùgy hogy amíg szoplak, közben pisilnèl a szàmba. De ha van haverod is, akkor benne vagyok egy 69-es felàllàsban, mindegy hol vagyok csak amíg szopok, közben dugjanak meg. Ezt nagyon szeretnèm àtèlni. Plussz kipròbàlnàm amikor 2 farok van bennem egyszerre. Lehetsz hetero vagy bi, rèszemröl mindegy. Ha èrdekel, kèrlek privàtban irj.
De nyitott vagyok mindenre ha van màs ötleted.
Üdv
De nyitott vagyok mindenre ha van màs ötleted.
Üdv
sziasztok dugas közben nyalnek illetve utanna is azaz tele élvezett puncit! Vannak e erre nyitott párok itt? Hely kellene utazni tudnek!
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok!
Dugás közben puncit nyalnék.
Creampie eating,wifesharing cuckold...minden érdekel.
Dugás közben puncit nyalnék.
Creampie eating,wifesharing cuckold...minden érdekel.
Extrém, szadomazo, erényöv, lábfétis témákban ismerkednék.
Párokknál szopnék, nyalnék

sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Hölgyek fenekét nyalnám Pesten Helyem nincsm kor méret nem számít.
Yoni intim masszázs hölgyeknek ! ( tanult intim masszőrtől )
Ma este párhoz csatlakoznék mindkettőtök örömére.
Dél- buda,illetve Bp- Székesfehérvár vonalon.
Dél- buda,illetve Bp- Székesfehérvár vonalon.
Extra nagy lógós mellű hölgyet kényeztetnék ,akár párjával együtt is,mama este.
Sziasztok! 47 éves perverz pár vagyunk! Női ruhát, fehérneműt viselő Hölgyet Urat , párt keresünk!
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
50es férfi keres vékony kis mellű nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkező hölgyet.. lányt...
Tejtől duzzzadó,melleket kényeztetnék hosszasan. Illetve érdekel mindenféle anyatejes játék is
Ápolt ,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Bp,Érd,Szèlesfehérvár,Dunaújváros vonalon.
Ápolt ,igényes,illemtudó pasi vagyok.
Bp,Érd,Szèlesfehérvár,Dunaújváros vonalon.