Hajdú-bihar megyében Olyan hölgyet keresek akivel megtudom valósítani a vágyaink. Rettentően izgat és szeretem bámulni, masszírozni, nyalni a talp,comb, lábujjakat. Szeretnék a lábad előtt, alázva, bármilyen formában heverni. Edzés, futás, munka, fürdés után bármikor. smile 26F
Nyíregyházán idősebb irányítani szerető érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Siófokon vki?
Párokat keresünk nem mindennapi dolgokhoz… csak parok!
Nem hétköznapi extrém szexet keresek hellyel! Hölgyek, párok, pasiknál

Anált kedvelő nővel ismerkednék szexkapcsolatra Szolnok és környékéről! 50-es ff Varom a leveled!
Oklozest tagitast kedvelő novel ismerkednek imadom a hatalmas pinat
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok nőket párokat keresek minden jóra 21F
Miskolcon szolgam keresem
Hello! Nógrádi titkos 40es partnerem "kölcsön adnám" ma este. Valós urak privát levelét várom
sziasztok párok alá fekudnék s dugas közben es a legvégén tele élvezes utan is nyalnak. Vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Sziasztok! Teleélvezett óvszert keresek... Köszönöm
Hello 21 eves vagyok nemetorszagban elek Karlsruhe kornyekerol jelentkezem paroknak vagy elhagyott asszonyoknak ha unalmas irjanak birunk beszelni tarsalogni cammozni barmire nyitott vagyok
sziasztok, spermát vennék át, egészséges férfiaktól, Budapesten lehetőleg.
Sziasztok, lányok, nők engedelmes nyalószolgája lennék. Előny ha nem vagy borotvált. Perverz dolgokban is benne vagyok. Helyem van, de menni is tudok.
Sziasztok,