Extrém nagy befogadó képeségű hölgyeket keresek,kor alkat függetlenség mindegy...Írj bátran Diszkrét pasi vagyok
Kit is kerestek?
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2024. 02. 20. kedd 17:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos meg senki… csak pár…
(Ez egy válasz bswpar üzenetére (2024. 02. 17. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet.
Irj
Budapesti 48 éves ápolt pasi vagyok.
Szívesen Ismerkednék hölggyel.
Beszélgetés,maszti,szex,kukkolás,titkos tali….
Ami alakul…
Szimpi pár is szóba jöhet.
Irj
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Nagy csiklójú és/vagy nagy szeméremajkú nőt, esetleg ilyen hölgytagú párt keresek kellemes együttlétre. Ápolt, méretes, egészséges férfi vagyok, privát üzenetet várok.
Arcra élvezőket keresek. Észak- Pesten.
MAI NAPRA keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna! Exhibicionista vagyok, bárhol meztelenkedek, akár nyilvános helyeken is, pl. gyógyfürdők zuhanyzóiban, szaunákban, szabadban, vízpartokon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex vagyok.
BORSOD, SZABOLCS, HAJDÚ, HEVES megyékbe tudok utazni
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
HATVAN-BUDAPEST +50 km sugaró kör, keresek olyan párokat, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel.
sziasztok vannak e itt olyan parok akit izgatna ha dugas kozben nyalhatnek?
Kaposvári nagymellű hölgy van itt?
Elsülnék a melleid között! Van ilyen?
Elsülnék a melleid között! Van ilyen?
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Bi-passziv jótestű, jóképű srác vagyok Kaposvár környékéről.
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Aki van kedve spontán vagy rendszeres szexhez velem keressen bátran!
Pároknak mindkét fél örömére, akár úgy is hogy a hölgy csak nézi mit csinál velem a párja, lányok, fiuk minden kívánságát teljesítem :P Akár kocsiban is :P
Holnap délelőtt pesten keresek bi párt vagy férfit hellyel
Kora este a szépvölgyin vagyok általában.
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra élvezéssel.
Borotvált (max. leszállópályás) puncidra tapadra a lassan eresztett pisidet nyelném, kölcsönös francia a pároddal is (ha van, és szeretnétek) de behatolásos coitus csak hölgyekkel.
Ilyesmi.
Bp., Pest (vár
) megye
Ilyesmi.
Bp., Pest (vár

Miskokcon nyalatnám a seggem és le is pisilnék valakit
Extrém lenne ha alaposan kiverném a korház wc be?