Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kukkolható párt fogadnék lakásomban Miskolcon
Lábimádatra keresek ápolt lábú csajszikat, akik szeretik ha a talpukra spriccelnek

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Hú de jó lenne ma este Dunaújváros, és környékén találni egy hölgyet, vagy párt. Barátommal ketten vagyunk, és szeretnénk magunkat kellemesen érezni! Helyünk lenne, de utazás, autós kalandba is benne lennénk.
Sziasztok! Párok mindkét tagjának orális kényeztetéséről gondoskodnék. Privátban megbeszéljük! Fejér és Veszprém megye, de alkalmanként távolabb is szóba jöhet. Hiszek a hosszú távú baráti kapcsolatokban.
Sziasztok! Párok mindkét tagjának orális kényeztetéséről gondoskodnék. Privátban megbeszéljük! Fejér és Veszprém megye, de alkalmanként távolabb is szóba jöhet. Hiszek a hosszú távú baráti kapcsolatokban.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Anált kedvelő nőt, párt keresek!
A lehetetlent megpróbálom! Nőt keresek aki lepisilne!
Sziasztok! Olyan hölgyet keresünk harmadiknak aki szereti az enyhe fájdalom mentes S/M játékokat. Kikötözés , Bilincs ,szemkötő , punci tágítás. De természetesen minden megbeszélés kérdése. Esetleg ilyen hölgy tagú pár is szóba jöhet. Általában késő este van időnk. Ápoltság maximális diszkréció figyelmesség az alap. Szép napot kívánunk mindenkinek!
Igazán extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget Kecskemét vagy környékén!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Nyalni szerető irányító rámenős aktív pasit keresek.
Tisza- tó
Hely van
Tisza- tó
Hely van
Sziasztok! Párokat, vagy nőket keresek, akik szeretik, illetve bírják is az extrém méretű intimet! Fiatal, magas, sportos pasi vagyok! Képeim vannak, utazni tudok!
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok...Fiatal 20.30 év közötti hölgyet kényeztetne egy 45 éves nem független rutinos pasi. Terhes hölgy minden korosztályból jöhet..
Valódi biszex férfi tagú párt keresünk mindenki mindenkivel szexre.
Esetleg aktív meleg férfi párt a párosunk férfi tagjának kényeztetésére.
ez utóbbi esetben a hölgy tagunk elsősorban néző, hangulattól függően száll be a játékba.
Esetleg aktív meleg férfi párt a párosunk férfi tagjának kényeztetésére.
ez utóbbi esetben a hölgy tagunk elsősorban néző, hangulattól függően száll be a játékba.
sziasztok vasarhely kornyékérol keresnenk olyan perverz pasit aki tudna diszkret lenni
Hali
Pesten szopnék és szopatnek kölcsönösen késő este kamionban, kezdő bi vagyok
Izgat az erős nemi szag is,nem bánom ha nem mosod
Ha érdekel írj
Csak komoly szándékkal legyszives,unalmas a sok kamus már
Pesten szopnék és szopatnek kölcsönösen késő este kamionban, kezdő bi vagyok
Izgat az erős nemi szag is,nem bánom ha nem mosod
Ha érdekel írj
Csak komoly szándékkal legyszives,unalmas a sok kamus már
Kecskemét, Szabadszállás környékén extrém perverz szexre is keresek lehetőséget!