Sziasztok!Szombathely és környékén talállni egy perverz Nőt aki felcsatolhatójával megdugná a szűz hátsómat.Elkapna vele ráhúzna és megdugna mint egy ribit.Nagyon izgat a helyzet milyen lehet a műfarok másik végén lenni.
Párok is írhatnak de csakis olyanok akiknél a Hölgy tagja meg tenné ugyanezt.
SZÓLÓ PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Párok is írhatnak de csakis olyanok akiknél a Hölgy tagja meg tenné ugyanezt.
SZÓLÓ PASIK NEM ÉRDEKELNEK!!!
Sziasztok!Pisiparti nálam?Kit vonz a pisiszex?
Bisex párt keresek , ahol a hölgy szereti ha a párját előtte szopatják és dugják. Ha nem szeretne beszállni csak nézné az sem gond!!! Igényes jóképű férfias férfi vagyok!
Kaposváron vagy a környéken van perverz hölgy? Kézimunkára vagy orálszexre?
Van Budapesten, a XII. kerületben a Svábhegyen egy iskola, ahol egy nagyon szexi milf az igazgatónő. Picit kancsal, de gyönyörű a teste. Ha tudod, kiről van szó, és neked is áll a faszod rá, írj...!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…Közelből csak ha lehet ! ///// érdekel csak kukkolás nem muszáj beszállnom /// csak nézőként is részt vehetek ha valakit ez így izgat !!!

Sziasztok. Egy szerintem és párom szerint is helyes férfit ( ismerősömet akiről ez most derült ki egy faszverésnél) beültetnénk a kocsink hátsó ülésére bekötött szemmel. Olyan személyt keresnénk akit izgat egy 5 centis ápolt , borotvált fasz leszopása vagy kiverése . Hölgyeknél a szopás vagy faszverés adott , bi férfiaknál szeretné ő is megfogni kicsit a másik fél farkát. A szemfedőt nem venné le amíg a partnere nem távozott. Érdekessége , hogy az 5 centissel össze- vissza élvez már az elejétől szinte. Hölgyeknél izgatná ha a bugyiba nyúlhatna addig de nem feltétel. Ha a hölgy csak érdekességképpen kiszeretné próbálni ( csak verés vagy szopás az is tökéletes lenne neki) . Ismerkedni nem mer idegenekkel érthető okok miatt , pedig szeretik a nők kinézetre.
Sziasztok! Van itt olyan akit izgatna egy szűz férfi beavatása? Csakis hetero módon.
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Csak olyan írjon aki el is jön!Hely megoldott Veszprém környékén!
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Megismerkednék olyan kiváncsi hetero úrral akit már régen nem kényeztettek orálisan,vagy felesége,párja nem szereti csinálni esetleg egyedül álló és nagyon ki van éhezve erre!Nem várok viszonzást,az a lényeg hogy neked jó legyen..csak élvezned kell hátra dőlve a fotelomban,közben izgalmas szexfilmet nézhetsz!Próbáéd ki,nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony biszex fiú vagyok Pestmegyéből.Helyem van.
Sziasztok fiatalabb domináns tipusként keresek nőket és párokat F22
Ha valóban egy perverz bi 50-és pasit keresel/kerestek és pár vagy hölgy vagytok JELEZD! Bp + 150 km
Sziasztok. Párok előtt verném végén arcra szájba élvezéssel. Most indulok a kifutóhoz, kb fél óra múlva érek oda.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Extrém perverz szexre nyitott bevállalós férfiként nagyon perverz Párokkal találkoznék!
Tanyán, kertes házban lakó párt, hölgyet keresek akiket meglátogathatok! Segítenék a tanyán, h@z körül és jól éreznénk magunkat
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Bi, Extrém, perverz dolgokra is nyitott vagyok!
Bp+150 km
Valós, találkozni is akarók jelenkezését Várom!!!
Párosunk férfi tagjának lenne egy kis büntetéses játék : egy férfi farkát kell kivernie a mai napon- délelőtt. Erre keresnék egy fiút akit izgatna egy ilyen szituáció. Megfogná , kiverné a farkad , hazajönne és elmesélné nekem, hogy milyen volt.
Sziasztok lanyt keresek aki raulne a szamra ducik elonyben