Ma este/éjszaka Tatabányán esetleg valakinek nincs kedve reggelig kefélni?
Nagy csiklóval rendelkező csajt,nőt keresünk 3masra.jutalom
Ma estére keresünk egy pasit (mi nő,ffi pár), akit orálisan kényeztetnénk. Tata. Merj fotót küldeni emailben. Köszönöm!
Sziasztok!
MA estére keresek hölgyet, hölgyeket Nyugati pályaudvar környékén akiket érdekelne ahogy egy guminővel szexelek. Részletek privátban.
Még Vác is szóba jöhet. Várom az üziket
MA estére keresek hölgyet, hölgyeket Nyugati pályaudvar környékén akiket érdekelne ahogy egy guminővel szexelek. Részletek privátban.
nagy csiklot hosszú szeméremajkat keresek
Sziasztok!
Szombat kora reggelre (nov25) keresunk godollo kornyeken partnereket parok nok szemelyeben
Szombat kora reggelre (nov25) keresunk godollo kornyeken partnereket parok nok szemelyeben
Nagy csiklót hosszú szemèrem ajkú hölgyet keresek.
Szombat estére keresünk egy bi srácot (pasik között csak orál) hármas játékokra. Ápolatlan szakáll kizáró ok. Merj emailben arcos fotót küldeni, amit viszonzunk! Nem viber, google chat stb. Email! Nem töltök le a kedvedért semmit. Tatán van helyünk, tudj hozzánk utazni!
Olyan férfias pasit keresek akit síkosítós kézzel fejhetnék ,úgy ahogy akarod.hely van Bp.42 éves magas férfias pasi vagyok
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Hölgyet ketesek, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem?
Pár is lehet!!!
Pár is lehet!!!
Kecskeméten ma d.u fenekelhető, domináns baszást szerető hölgyet, kölcsönfeleséget keresek.
Ha létezel privátban keress!
Ha létezel privátban keress!
Sziasztok!
November 24-e estére keresek hölgyet, hölgyeket Nyugati pályaudvar környékén akiket érdekelne ahogy egy guminővel szexelek. Részletek privátban.
November 24-e estére keresek hölgyet, hölgyeket Nyugati pályaudvar környékén akiket érdekelne ahogy egy guminővel szexelek. Részletek privátban.
Sziasztok !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most pénteken (2023.11.24.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagy csiklót hosszú szemèrem ajkú hölgyet keresek
Nimfomán hölgyet keresek aki csillapítanám hatalmas szexuális étvágyamat..
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Szia. Olyan pertnert, partnereket keresnék Érden és korbyekenaki szereti az igazán finom, hosszas...
Akár autóban is.