sziasztok spermas puncit nyalnék akér dugas kozben is .hely kellene utazni tudok
Párt keresek ahol mindketten élvezettel cumiznák a farkamat!
Keszthely, Győr, Szombathely, Pápa, Ajka, Veszprém környékén keresnék hölgyet vágyaink őszinte megéléséhez
Sziasztok.
DP kedvelo parokkal ismerkednek Bp-Cegled-Szolnok vonzasaban. Utazni tudok. Nagy merettel rendelkezek (ezert meg nem engedtek ilyenbe reszt venni meg). 95kg, izmos-kisse macis, fazonra nyirt szakallas, mashol csupasz 30 eves srac vagyok.
DP kedvelo parokkal ismerkednek Bp-Cegled-Szolnok vonzasaban. Utazni tudok. Nagy merettel rendelkezek (ezert meg nem engedtek ilyenbe reszt venni meg). 95kg, izmos-kisse macis, fazonra nyirt szakallas, mashol csupasz 30 eves srac vagyok.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké!
Autós kaland is oké!
Duci hölgy anyuka illetve pár szexpartnere lennék diszkréten. Kor alkat nem számít,. Duci sexi nagymama.
Fiatal (max 40) srác lábát nyalnám. Többi privátban.
Olyan hölgyet keresek, aki szeret a pasi fenekével játszani...
Rétság környékén keresek hölgyet, hölgyeket guminős kalandra (laktanya). Részletek priviben

Sziasztok!Holnapra olyan párt keresek ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte dugják,szopatják a párját egy méretes szerszámmal.Napozás,ndizás,medencézés,szex.Telkemen a Tisza tónál.
Szőrös farkú pasival haverkodnék!
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Párt nyalnék aktus közben.
Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
Izgalmas időtöltést. Keresek hölgyet aki telibe pisilne, utánna jól kinyalhatm mindkét lukacskáját.
nyíregyházi sub vagy dom hölgyet keresek akár hosszú távra is
Budapestről egy fiatal srácot keresünk házibarátnak! A 40-es nagyon nőies barátnőm kényeztetésére, extra helyeken (mozi, diszkó, autóban, parkokban, öltözőfülkében)
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Autós kaland is bejön!
Hali. Péntek/szombat estére keresek nőt/párt kis mókára. Diszkréció+ápoltság adott. Kérlek ha hitegetni akarsz ne írj, fix partnert keresnék! 22éves fiatalos arcú vékonyabb testalkatú srác vagyok! Autómban is okés ha nem lenne helyed!
Sexi nagymamát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Nagyi aki kívánja még a szexet.