Sexi nagymamát keresek hosszú távon alkalmi kapcsolatra. Nagyi aki kívánja még a szexet.
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Nöi feneket nyalnék. Helyem van Pesten 70-es heteró vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba.
egeszsegesen perverz part keresnek minden jora

Kimondottan nagy intim méretű (min. 20 cm hossz és minél nagyobb vastagság) és jóképű igényes pasit keresünk párosunk hölgy tagjának részére Budapesten vagy környékén. A hölgy extrém csinos és szép arcú és imádja, ha keményen el van látva a baja
Fontos, hogy udvarias, kedves, megbízható és korrekt legyél és legyen kulturált helyed, ahol tudsz minket fogadni. Maximum 35 éves korig keresünk és fontos, hogy legyen arc, test és intim képed is. Privátban várjuk a jelentkezéseket.

Kaposvár környéke???
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
Bevállalós BI-PASSZIV perverz jótestü jóképű srác vagyok, keresek fiukat lányokat párokat akik szexuálisan kedvükre használnának ahogy és amire akarnak :P
Tetszene ha a feleséged/barátnőd előtt szopatnál dugnál teleélveznél :P
sziasztok, Olyan partnert keresek aki rendelkezik búvóhellyel és segítene ánuszrózsám kifordításában akinek van tapasztalata Privi Egyéb akár extrém perverz játék is érdekel Privát írj köszönöm (egy sub biszex pasi)
Partnertkeresek análisjátékokra tágítás fist dildózás,ápolt biszexuni pasi vok.
Sziasztok!
Holnapra keresek Rétság vonzáskörzetében hölgyet, hölgyeket akik megnéznék ahogy egy guminővel szexelek.
Részletek priviben
Holnapra keresek Rétság vonzáskörzetében hölgyet, hölgyeket akik megnéznék ahogy egy guminővel szexelek.
Részletek priviben
Vas megyei nimfomanias nő ? Toronyban van helyem kamionban szívesen nyalnek egy hatalmasat imadom a nagy szoros puncit Imadok oklozni
sziasztok Nyiregyháza vagy környékén keresek nagymamát aki szereti ha franciásan kényeztetik
Kaposváron van olyan hölgy aki szeretné ha nézném ahogy masztizik? Nálad!
Elhanyagolt anyukát magànyos hölgyet keresek hosszú távra alkalmi kapcsolatra. Kor alkat nem számít.
Szalma bálás szexre képekre keresek hölgyet anyukát párt. Minden megoldás érdekel. Kor alkat nem számít.
sziasztok!
Perverz nőt vagy párt keresek.
Perverz nőt vagy párt keresek.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok , SUB passzív biszex vagyok aki kedveli azt ha használják . Extrémebb dolgok iránt is érdeklődőm ha lenne partner aki szeretné kiélni rajtam a vágyait . Többesben is benne vagyok ! Búvóhely szükséges