Sziasztok! 47 éves perverz pár vagyunk! Női ruhát, fehérneműt viselő Hölgyet Urat , párt keresünk!
Extra nagy lógós mellű hölgyet kényeztetnék ,akár párjával együtt is,mama este.
Ma este párhoz csatlakoznék mindkettőtök örömére.
Dél- buda,illetve Bp- Székesfehérvár vonalon.
Dél- buda,illetve Bp- Székesfehérvár vonalon.
Yoni intim masszázs hölgyeknek ! ( tanult intim masszőrtől )
Hölgyek fenekét nyalnám Pesten Helyem nincsm kor méret nem számít.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon
Esztergom és környékén keresek valakit,aki elverné a seggem.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
Párokknál szopnék, nyalnék

Extrém, szadomazo, erényöv, lábfétis témákban ismerkednék.
Sziasztok!
Dugás közben puncit nyalnék.
Creampie eating,wifesharing cuckold...minden érdekel.
Dugás közben puncit nyalnék.
Creampie eating,wifesharing cuckold...minden érdekel.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
sziasztok dugas közben nyalnek illetve utanna is azaz tele élvezett puncit! Vannak e erre nyitott párok itt? Hely kellene utazni tudnek!
Hali, szombat dèlelöttre keresek 1-2 pasit aki meglàtogatna a hàzamban. Ami èrdekelne, az a glory hole szopàs ùgy hogy amíg szoplak, közben pisilnèl a szàmba. De ha van haverod is, akkor benne vagyok egy 69-es felàllàsban, mindegy hol vagyok csak amíg szopok, közben dugjanak meg. Ezt nagyon szeretnèm àtèlni. Plussz kipròbàlnàm amikor 2 farok van bennem egyszerre. Lehetsz hetero vagy bi, rèszemröl mindegy. Ha èrdekel, kèrlek privàtban irj.
De nyitott vagyok mindenre ha van màs ötleted.
Üdv
De nyitott vagyok mindenre ha van màs ötleted.
Üdv
Nagy csiklót hosszú logós szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet keresek
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Kíváncsi laza jófej hetero urat srácot keresek akit izgatna egy közös hoki szexvideó nézése közben.Fiatal igényes ápolt srác vagyok,hellyel rendelkezem,főképp esténként érek rá!Értelmes intelligens emberek válaszát várom!Pestmegye!
Nagy csiklót hosszú szemèrem ajkú hölgyet keresek