Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok! Igényes pasi keres ma vagy holnap estére igényes hölgyet vagy párt, kizárólag heteroalapon!
Pisire valaki?
Most dèlutàn megdugna valaki glory hole-on keresztül? Diszkrèt hely ès glory adott.
Nagy csiklót hosszú logós szemérem ajkú hölgyet keresek.
Hétvégére extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Domináns pasi vagyok nöt lányt keresek fenyitös érintésre.helyem van és sok játékszerem
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Ma dèlutàn üres lesz a hàz. Pàrt vagy pasit fogadnèk hetero vagy bi alapon. Extrèmebb dolgokban is benne lennèk, pèldàul pisi, tàgítàs, ha van püpuncid akkor kiverheted vele a farkad is ès stb. . Pasival csak passziv vagyok, pàrnàl uni. Van privàt glory hole is, ha esetleg szeretnèd kipròbàlni.
Ha èrdekel, priviben irj.
Ha èrdekel, priviben irj.
Idősebb nővel szexelnék, extrém is
21F
21F
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Sziasztok.
Nagyobb méretű dildós játékokra, öklözésre keresek partnert!!
ha valakit izgat a dolog, akár kölcsönös is lehet a dolog. Írj privátban ha szeretnél többet tudni
Nagyobb méretű dildós játékokra, öklözésre keresek partnert!!
ha valakit izgat a dolog, akár kölcsönös is lehet a dolog. Írj privátban ha szeretnél többet tudni

Sziasztok!
Spricelő, öklözhető puncimnak, nagy, vaskos méretet keresek. Csak este érek rá,es nem 1 alkalomra keresek. Levelet privátba írj!
Spricelő, öklözhető puncimnak, nagy, vaskos méretet keresek. Csak este érek rá,es nem 1 alkalomra keresek. Levelet privátba írj!
Mai nap folyamán keresünk ffit harmadiknak aki helyel rendelkezik Szolnok megye
Vékony kis mellű fiatal lányt keresek nudista strand látogatásokra kizárólag olyan érdekel akinek nagyobb csikló és hosszabb ajkakkal rendelkezik, és teljesen borotvált!!! hosszú távú baráti kapcsolatra...nem prostituált lányt keresek kizárólag nudista ..
nagy csiklót vagy hosszú lelógó szemérem ajkú hölgyet keresek.
Bármelyik swingerben be tudsz ilyenre nevezni
(Ez egy válasz MissXYBUD üzenetére (2023. 04. 28. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ment Privat
(Ez egy válasz MissXYBUD üzenetére (2023. 04. 28. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Van egy régi álmom ! Egy párocskánál harmadikként.... Miközben a férj kutya pózban dugja a párját... Én 69-ben nyalnám a hölgytagot... És a ki-ki csusszanó farkat nyalnám...néha be is kapnám...Aztán a teleélvezett puncit teljesen kinyalnám ! Persze ezt is lehet fokozni... Mert ezt eltudnám képzelni egy lesötétített ,panoráma ablakos furgonban is egy nyilvános parkolóban ! Vagy akár egy swingers klubban is,ahol többen is láthatják...