Két pasi, az egyik Sub, a másik mazo, keres egy kemény kezű, bevállalós szadista Dominát anygiaktól mentesen Makón, vagy környékén.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, kapni szeretnéd, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, én neki többször is. szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, kapni szeretnéd, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, én neki többször is. szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Nők, 3ik beszallonak is vagy kis fasz szopasra elérhető vagyok ma Bpn ejszaka! Labfetish es pisiszexben is benn vagyok!
Sziasztok ! Fiatal lánnyal találkoznék kölcsönös kielégítésre Szolnok és környékéről !
Adatlapomon mindent megtalálsz ! Várom üzidet ! !
Adatlapomon mindent megtalálsz ! Várom üzidet ! !
Ha jársz erre szólj előtte
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 16. vasárnap 15:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 16. vasárnap 15:44
Törölt felhasználó (4198142)

Használható feleséget,barátnőt keresek.
Terhes hölgyet feleséget kényeztetnék

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Debrecen es kornyeki holgyet keresnek aki szivesen felvenne a ketvegu strapon vibratort
Esetleg lenne ma dèlelött 2 pasi, akik eljönnènek hozzàm ès mindkèt lyukamat betömnènè egyszerre, aztàn mehet a 2 farok egy lyukba is.Ha èrdekel, privàtban jelentkezz.
Üdv mindenkinek
Üdv mindenkinek
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(pisi szex is ok
Használható feleséget,barátnőt keresek.
Bi parokat keresek hajnal/es napkozbeni szabadidovel. Dugatnam magam mikozben nyalnek/szopnek. Tapasztalatom van. Irjatok batran
Sziasztok!Ma olyan párral találkoznék ahol a férfi tag szereti nézni ha előtte kikötözve,basszák,szopatják,kényszer franciáztatják,használják a párját ribancként egy méretes szerszámmal.Autóban,szabadban a Tisza tónál Poroszló,Sarud.
Azt már ismerjük 20 éve!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 19:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak szafaládé van
(Ez egy válasz Laci222 üzenetére (2023. 04. 15. szombat 17:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Szendvicsbe keresünk kolbászt az adatlap szerint.

Extra alacsony nőt keresek alkalmi vagy egyszeri szexre,a legjobb lenne egy törpe növésű nő-lány…