Sziasztok!Én egy 37 éves férfi vagyok, kék szem, 180 magas, 90 kiló, sok tettoo, helyem van Várpalotán de bizonyos távon tudok utazni!Akit/akiket keresek lány, pár, minden érdekel helyem is van!
Bevállaós nagyon perverz Párt fogadnék otthonomban. Cuckold, bdsm, creampie, pinába/ seggbe/ testre hugyozás, öklözés, stb…stb.
Perverz nőt keresek Budapesten!
Kíváncsi vagyok, van-e min. 13 centi az öklöm. Meg is mérem nyomban!
(Ez egy válasz creamypussy üzenetére (2023. 04. 14. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 14. péntek 14:31

Sziasztok!
Egy jó kis fisting hétvégén?
Ha ökölbe szorítod a kezed és a kézfejed átmérője min 13cm és szeretnél punciba turkálni jelentkezz! Ne kamuzz mert aki érdekes kérünk egy fotót hogy valóban min 13 cm
Ha ökölbe szorítod a kezed és a kézfejed átmérője min 13cm és szeretnél punciba turkálni jelentkezz! Ne kamuzz mert aki érdekes kérünk egy fotót hogy valóban min 13 cm
Sziasztok!
Olyan 2-5 fős maximum 40es normális, egymást ismerő pasi csoportot keresek akik eljátszadoznanak lógó mellű, faszimado kis ribanc feleségemmel, előttem. Hasznalat/elveztetes. Hely kell a közelünkben, nem azonnalra keresünk, május, junius inkább, és üzenetben irj.
Tatabányán lenne perverz nő?
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Szabadban szexelnék ápolt nővel ! Akár csak egy alkalommal is. Sopron és környékén keresek.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Terhes hölgyet , feleséget kényeztetnék

Sziasztok Kecskemét vagy a környékén keresnék olyan párt vagy csajt akit izgat az ökölszex! Vagy olyat aki ki próbálná.
Sziasztok.
Enyhe perverziómat szeretném kiélni,illetve kipróbálni.
Mostanában nagyon izgat a spermanyalás,creampie,spermás punci dugás,spermaevés.
Cuckold,wifesharing stb..
Ha valakit izgatna,vagy részese lenne ilyesminek keressen priviben
Enyhe perverziómat szeretném kiélni,illetve kipróbálni.
Mostanában nagyon izgat a spermanyalás,creampie,spermás punci dugás,spermaevés.
Cuckold,wifesharing stb..
Ha valakit izgatna,vagy részese lenne ilyesminek keressen priviben
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!(); smile ()(;:/….Pisi szex is ok!!!!!!
Sziasztok!Ma és holnap este olyan extrémebb dolgokat kedvelő párral találkoznék autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha a párját előtte megkötözve,bilincselve szemét letakarva,előtte dugják,szopatják egy méretes szerszámmal.Autóban autó mellett a szabadban Tisza tónál.Poroszló,Sarud.
Pisi, s/m témát kipróbálnám.
A melléről nem engedné lenyalni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 08:12
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Spermas puncit nyalnek akár dugas közben is ha vannak erre nyitott párok itt? hely kellene utazni tudnek!
Hosszú hajú lányt, vagy ilyen lanytaggal párt keresnèk ahol a haját a farkamra tekerve szopathatnèk...