Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Autós kaland is bejön!
Sziasztok! Spriccelő puncit nyalnék, öklöznék! Ff tagunk csak!!!
Halihò mindenkinek
hölgyet keresek az idösebb korosztàlybòl, aki imàdja ha nyaljàk hosszù ideig. Diszkrèt helyem van adatlapom szerint. Privátban írj kèrlek, ha èrdekel.
Üdv

Üdv
Olyan pasit keresek aki szopatna vagy dugna pasit.szerepjátéknis érdekel pl.jösz szerelni átnézni valamit ami szexbe torkollik
hely van Bp

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék aki anál imádó vágyik a popsis örömökre ! Szolnok és környéke ...Várom üzidet!
Hölgyek fenekét, puciját nyalnám. 70-es bí impotens vagyok helyem van.R.palotán. Lehet roma, ázsiai, fekete mindegy csak nyalhassam. Kor méret nem számít.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e erre nyitott parok akikwt szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudnek!
Kaposváron olyan hölgy aki erőszakkal kinyalátna velem a punciját? Diszkrégen? Nálad?
Olyan hölgyek,párok ismeretségét keresem,akik megismerkednének egy 48 éves perverz bi pasival!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Kevés tabut ismerő,nyitott pasi vagyok!
Ápolt inteligens 53-70 é közötti lehetleg nagyfarku pasit keresünk. A barátnöm szivesen kiverné a Debrecen melletti erdöben. Én csak nézném a dolgot édeködi pivtban Fiatal pasik és romák ne
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Biszex párhoz beszállnék harmadiknak Ha esetleg van kérem írjatok privát
Sziasztok
Fiatalos sportos párral ismerkednénk 45.-ig!
Fiatalos sportos párral ismerkednénk 45.-ig!
Sziasztok
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálad vagy természetben. Egész nap ráérek a héten.
Pasit látnánk vendégül szombat este. Tudj utazni, merj találkozni, 18+ de max 22-23 és kemeny, higiénia, EQ, IQ és potencia elvárt smile
Próbafülkében kiverném a farkamat feleség elött! Nagyon spriccelő kemény farkam van.