A melléről nem engedné lenyalni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 07. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 07. péntek 08:12
Törölt felhasználó (4675444)

Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Spermas puncit nyalnek akár dugas közben is ha vannak erre nyitott párok itt? hely kellene utazni tudnek!
Hosszú hajú lányt, vagy ilyen lanytaggal párt keresnèk ahol a haját a farkamra tekerve szopathatnèk...
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Nyíregyházán idősebb domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok, kaliforniában élő, fiatal ferfikent ismefkednék hölgyekkel/ppárokkal webkamerázás céljából. Ha érdekel privát üzenetben jelezd. Tamás
Sziasztok! Fisting témában szeretnék beszélgetni 20-35 éves kor közötti igényes személyekkel.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Ha esetleg csináltad, csinálnád, vagy volt benne részed írj privátban.
Rólam: eddig egyetlen alkalommal volt részem benne, volt barátnő csinálta nekem, szívesen átélném újra az élményt, ha lehetőség van rá akár kiváncsi párhoz is csatlakoznék ha öklözni szeretnének. Nagyobb méretű játékszereim vannak is így ilyen formában nem vagyok kezdő.
30 éves magamra különösen igényes pasi vagyok.
Sziasztok! Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Autós kaland is oké! Ma este!!
Sziasztok! Április végén tartandó gangbang buliba várok jelentkezőket aktív pasik személyében. Elvárások: full aktív, potens, ápolt, kedves, intelligens, intim részen borotvált vagy fazonra nyírt, 16+ méret. Részletekért privát üzenetben keressetek. Csak olyanok megkeresését várom, akik komolyan gondolják és el is jönnek a megbeszélt időpontra. Fotót tudj mutatni, nekem is van. Pux. Tami
nagy csiklól hosszú lógós szemérem ajkú högyet keresek.
extrém perverzre lehetőséget keresek biszexként!
Erotikus barátságot keresek hölgyek, párok személyében, Sopronban.
Bevállalós megbízható fiatal sub mazo lányt keresek fistingre békés megye és környéke minden jóra többet privatban
Sziasztok!Olyan párral találkoznék ma a Tisza tónál,Poroszló sarud autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte,dugják,szopatják méretes szerszámmal,vagy szopni szerető hölgytag aki addig szopja a farkam a párja előtt még tele nem élvezem a száját.
Kis faszt szopnek most bpn, max 14 cm ig! Pisiszex, noi labfetish, pina nyalas, gang bang es meg sok fetisher IRJATOk!!!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!
Szombathely körnékén párhoz csatlakoznék, szeretek nyalni, szopni.
Szombathely körnékén párhoz csatlakoznék, szeretek nyalni, szopni.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Extrém kövér,150-200 kg-os nővel ismerkednék. Rajongok a hatalmas idomokért!
Hölgy? Pár aki benne lenne vadász lesen szexelni? Privátban beszéljűnk