Submisszív hölggyel vagy párral ismerkednék Sopronban. Maximálisan megbízható, 50/178/80 férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel. (Ne itt, hanem az oldalamra üzenjetek.)
Popsinyalatas oda-vissza alapon keresek Holgyet!
Párral házaspárral ismerkednék akiket vendégül láthatnék nézhetném szeretkezésüket ,és utána kinyalhatnám a hölgyet! Barátságos, ápolt , diszkrét független férfi vagyok !
Sziasztok. Hölgyet vagy srácot keresünk vágyunk megéléséhez. Nézd végig, ahogy szeretkezünk, miután beleélveztem a páromba, szeretnénk ha kinyalnád belőle.
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?!!!
Üdv bekes megye és környéken, sub/ mazohista hölgyet keresek aki talalkozni is mer! Többet privatban irj es ha szimpik vagyok tali
Kecskeméten?
Nagymellű nő melleit szopnám...
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok!
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel
Régi vágyam a 2lány 1fiú felállás! Most jött el az idő!
Keresnék 2 csajt erre! MINDEN megoladás érdekel
Sziasztok!
Enyhe bi kalandra keresünk partnert, partnereket mai napra kb 18 h környékére. Csak privát levélre, tel számmal és fotóval ellátva tudunk válaszolni. Tehát fotó és telefon szám nélkül ne írj!!!
Enyhe bi kalandra keresünk partnert, partnereket mai napra kb 18 h környékére. Csak privát levélre, tel számmal és fotóval ellátva tudunk válaszolni. Tehát fotó és telefon szám nélkül ne írj!!!
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit extrémebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás stb. Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Nagyfarku pasit keresünk a feleségem örömére !
Talakozást?
Elmeséled? Üzenetben? Köszi.
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2022. 12. 17. szombat 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért,imádom az extrémebb dolgokat is ha kell szuper domináns is tudok lenni!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért,imádom az extrémebb dolgokat is ha kell szuper domináns is tudok lenni!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Vannak elképzeléseink veled kapcsolatban.
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 15:18

Sziasztok! Angéla vagyok. Budapesten keresek nőt vagy női párt, akik kihasználnának és megerőszakolnának. Engedelmes, szubmassziv szolga vagyok. Köszönöm...
De jó lenne használt bugyi illatát érezni, persze tulajdonosával együtt