Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit extrémebb játékokat is.Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás stb. Tapasztalat és fantázia van.Párok is.
Nagyfarku pasit keresünk a feleségem örömére !
Talakozást?
Elmeséled? Üzenetben? Köszi.
(Ez egy válasz Bkcouple üzenetére (2022. 12. 17. szombat 04:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért,imádom az extrémebb dolgokat is ha kell szuper domináns is tudok lenni!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Szívesen tölteném a ma estémet Hölgy vagy Pár társaságában!
Hölgyek esetében teljes körű kényeztetés (Amíg nincs minimum 2 orgazmus addig garantáltan nincs spricc) mindent a hölgy öröméért,imádom az extrémebb dolgokat is ha kell szuper domináns is tudok lenni!
Párok esetében más felállás is megoldható lehet,minden megbeszélés tárgya! 20/5-ös kis baráttal,kitartással és odaadással rendelkezem!
Hatvan és környéke!
Vannak elképzeléseink veled kapcsolatban.
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2022. 12. 15. csütörtök 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 15. csütörtök 15:18

Sziasztok! Angéla vagyok. Budapesten keresek nőt vagy női párt, akik kihasználnának és megerőszakolnának. Engedelmes, szubmassziv szolga vagyok. Köszönöm...
De jó lenne használt bugyi illatát érezni, persze tulajdonosával együtt
Perverz pasi keres bevállalós perverz lányt aki szereti a kikötözős szexet.
Sziasztok. Szépvölgyire jön valaki?
Zalaegerszegen időseb duci hölgyet nyalnék. Privátban keres
Nővel vagy Párral ismerkednék...
Pisiszexet kedvelőt keresek
Szia! Írtam neked privát üzentet! A pasimat akarom szopatni. Köszi, Angéla.
(Ez egy válasz rugo81 üzenetére (2022. 12. 13. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 07:19

sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,de holgyekkel is szivesen ismerkedem
koszonom
Szia! Irtam neked privát üzenetet! A pasimat akarom szopatni. Köszi! Angéla.
(Ez egy válasz rugo81 üzenetére (2022. 12. 13. kedd 07:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 07:19

sziasztok
koszonom
koszonom
Debreceni vagy kornyeki lanyt, holgyet keresek aki kedveli a strap-on t vagy szivesen kiprobalna
Sziasztok,
Szabadságom töltöm 12.21-ig és szívesen segítenék nők, párok extrém vágyainak megvalósításában. Keressetek privátban bátran.
Szabadságom töltöm 12.21-ig és szívesen segítenék nők, párok extrém vágyainak megvalósításában. Keressetek privátban bátran.
SZEGEDEN vagy erre járóban most hétvégén vki? mindenre nyitott ,sexelni szerető, bi, sportos, férfias srác vagyok 31/179/71 képem, helyem van
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.