Hmm, ez jól hangzik.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 16. szerda 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 16. szerda 18:46
Törölt felhasználó (917911)

Sziasztok,
Szeret valaki izzadt faszt szopni? Irj privit.
Sziasztok,
Strap-ont használni kedvelő nőt keresek. 30-as, fiatalos bevállalós pasi vagyok!
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Ma este találkoznék párral,a 40 es korosztályból.
Mindkettőtök örömére.
Cuckold,bisex,bizarr dolgok érdekelnek
Dél-buda,illetve az Érd- Székesfehérvár útvonalon
Utazni tudok.
Mindkettőtök örömére.
Cuckold,bisex,bizarr dolgok érdekelnek
Dél-buda,illetve az Érd- Székesfehérvár útvonalon
Utazni tudok.
Sziasztok!
NEM PÉNZÉRT! Korábban tiltották a hozzászólást, pedig nem szerettünk volna szabályt szegni...
Van egy bugyink - igen, használt - amit szívesen elajándékoznánk valakinek, aki " megérdemli " ez minket is izgat és lehet téged is
ha érdekes, írj priviben nyugodtan.
Ui.: Reméljük ezúttal maradhat a poszt, köszünjük
NEM PÉNZÉRT! Korábban tiltották a hozzászólást, pedig nem szerettünk volna szabályt szegni...
Van egy bugyink - igen, használt - amit szívesen elajándékoznánk valakinek, aki " megérdemli " ez minket is izgat és lehet téged is

Ui.: Reméljük ezúttal maradhat a poszt, köszünjük

sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas közben is ha vannak itt erre nyitott parok akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Sziasztok keresek 50 60 éves hölgyet vagy párt Jászberény és környékén
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Fiatal(20-22 éves)srácot szopatnék,olyat aki beöltözne szexi csajos ruciba.
Bdsm témához keresek partnert.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!
Sziasztok. Terhes vagy idős nőket, párt keresek. Helyem Zalaegerszegen van.
Sziasztok !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2022.11.19.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ha van kedved eljönni Pestmegyébe és megnéznéd exbarátnőm amatőr szexfilmjét,akkor írj elérhetőséggel!
Heter hölgyet,urat keresek!Fiatal igényes srác vagyok!Helyem van!
Heter hölgyet,urat keresek!Fiatal igényes srác vagyok!Helyem van!
Keresek állandó partnert 19 centiméteres farkam kényeztetésére
Ha van nálad lehetőség extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
ma cumiznék lajosmizsén, 9 és 12 között
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó
elején vagy végén rámpisilhetsz, közben nyalnám a lábad
de esetleg dugásról (gumival) is lehet szó

elején vagy végén rámpisilhetsz, közben nyalnám a lábad