Gyöngyös,Hatvan környékén sperma imádó,ill anált kedvelő hölggyel,párral ismerkednék.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is ha vannak erre izgulo párok itt? Hely kellene utazni tudok!
Extrém túlsúlyos,200 kg feletti hölgyet keresek. Mindent megtennék egy ekkora nőnek!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ez kurva izgato! En legalabb 4x-5x raelveznek a parodra!
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 12:30

Pasikat keresünk akikkel a kanapén csoportosan verjük a farkunkat, miközben a párom erotikus táncot lejt elöttünk, Aki élvezési fázisban van odamegy hozzá és ráélvez, Ő utána folytatja a táncot az utolsó emberig.
Bekescsaban keresek domina nőt vagy párt vagy aktív dominans perverz méretes pasit.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!
Szoptatós kismamát keresek a kunságban. Írjon aki tej felesleggel küzd. A többit privin.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //Csak a közelből keresek !!!!!!!
Nkem a rózsaszin kagyló punci a gyengém

Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Pasival talalkoznek akar most azonnal, aki brutalisan farkara huzna a fejemet. Vacnal van helyem.
Egy tág puncis hölgy aki dumálna kamozna maszturbalna?skype kannagamer
Szívesen fuvaroznék autóval Budapesten úgy csini nőt vagy lányt, hogy cserébe menet közben leszop. Így mindketten boldogan mehetnénk pl. munkába, vagy akár haza. Engem rettenetesen izgat, hogy valamennyire megláthatnak. Ha csinos ruhában vagy, az lenne a legjobb.

Szeretem a perverz tabú mentes dolgokat erre keresek nőt, bi párt , férfit szegeden
Sziasztok.
Budapest és környékén teletöltött puncit nyalnék tisztára!
Viszonzás nélkül Pesten helyem is lenne!
Budapest és környékén teletöltött puncit nyalnék tisztára!
Viszonzás nélkül Pesten helyem is lenne!