KIKÖTÖZNÉNK és kényeztetnénk orálisan, 50-es telt hölgy és férje. A hölgy csak orálisan, férj nőibe öltözve szimpátia esetén bele is űlne, esetleg meg is dugna. . Saját hellyel rendelkezünk. Délpest, Pest megye előnyben. Ezúttal csak fényképes intelligens, elérhetőséggel rendelkező, alkalmazkodó érdeklődőket várunk. CSAK A VALÓBAN TALÁLKOZNI AKARÓ, hétközben szerda 18 óra kőrül ráérő, leírtakat tiszteletben tartó, komoly szándékúak keressenek minket. A válaszra kis türelmet kérünk.
Pécs környéki srácot keresnék, akivel kölcsönösen lehet egymás feleségéről, barátnőjéről fantáziálni...stb...
Párok alá fekudnek s dugas kozben nyalnek mindkettojuket s tele élvezes utan is! Hely kellene utazni tudok!
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölgyet keresek,akit szerethetnék,teljesíthetném minden kívánságát.
Sportos férfi vagyok,rajongok a hatalmas idomokért.
Sportos férfi vagyok,rajongok a hatalmas idomokért.
Rá érek. Kecskeméten? Hely ok.
Sziasztok ! Szivesen lennék pároknál masszőr , vagy házibarát ! Szeretem a cuckold , creampie , hármas vagy többes szexet ! A férj irányíthatja az aktust,hogy mikor , hogy mit tegyek a párjával... Fotózhatja is és videózhatja is ! Budapesten vagy Pest megyében házhoz megyek ! Szívesen kipróbálnám a teleélvezett feleség tisztára nyalását !
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Kecskeméti párt keresek
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
Sziasztok Ma párral, hölggyel keresek kalandot Cegléd környékén! Kis extrém belefér.
Sziasztok, Orálcentrikus Párt keresek hosszabb távú kapcsolat reményében. Akár hetero, akár bi alapon. Nyitott vagyok, lepjetek meg fantáziátokkal.
Autós kaland most? Szopatna valaki?
Sziasztok! Hölgy pisilését nézném a szabadban.
Sziasztok,
Budapest-Győr-Pápa vonalon és Pest megyében keresek extrém vágyakkal rendelkező nőt vagy párt. Kérem a kapcsolatfelvétel privátban legyen.
Budapest-Győr-Pápa vonalon és Pest megyében keresek extrém vágyakkal rendelkező nőt vagy párt. Kérem a kapcsolatfelvétel privátban legyen.
Nyíregyházán idősebb domináns párokat keresek.Vékony aranyos fiúka vagyok.

Női mellet kényeztetnék akár sex nélkül is
52 Éves mozgássérült lábimádó, talpimádó férfi vagyok! Ismerkednék Miskolci hölggyel, akinek kényeztethetném a lábat, lábfejét! Nyalhatnám a talpát, szopogathatnám a lábujjait!
Sziasztok
30. An estere keresunk csak es kizarolag 22+ cm es pasit 24 eves extradekorativ parom reszere
30. An estere keresunk csak es kizarolag 22+ cm es pasit 24 eves extradekorativ parom reszere

Ma este extrém szexre keresek hölgyet, párt! Utazni is tudok az élményért! Ha vannak vágyaitok éljük át közösen! Kíváncsi vagyok én is a határaimra! Fő a kölcsönös élvezet!
Sziasztok!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!
Hölgyeket kényeztetnék,párokhoz csatlakoznék!
Átlagos pasi sok tapasztalattal,nagy odaadással és egy 20/5-ös kis baráttal!