Potens, nem kis farkú PASIT keresek aki lejáratná a formás fiatal csajomat alaposan! Tudjon jonni! 18 minimum
Sziasztok !
Jövő hét szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombaton (2022.10.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Baszni, szopni szerető, többes kényeztetést imádó, nőies, lógó cicis feleség, kevés szabadidóvel, párja jelenlétében keres kalondokat
sosem azonnalra, üzenetben

Extrém témában keresgélek, alföldi régió, 49 éves független pasi.
Extrém dolgokat kipróbálnánk. Minent meghallgatunk. elsősorban Debrecen és környékéről várunk privát üzeneteket.
XV. Dunakeszi útra jön valaki? Hátha áll kint valami jó k.... (Bi MMF)
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, ez nagyon jól hangzik, kár hogy messze vagytok.
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2022. 09. 22. csütörtök 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 22. csütörtök 12:30

Pasikat keresünk akikkel a kanapén csoportosan verjük a farkunkat, miközben a párom erotikus táncot lejt elöttünk, Aki élvezési fázisban van odamegy hozzá és ráélvez, Ő utána folytatja a táncot az utolsó emberig.
Pasikat keresünk akikkel a kanapén csoportosan verjük a farkunkat, miközben a párom erotikus táncot lejt elöttünk, Aki élvezési fázisban van odamegy hozzá és ráélvez, Ő utána folytatja a táncot az utolsó emberig.
sziasztok olyan párral ismerkednék ahol a pasit is izgatná ha a felesege alá fekudnék s nyalnam mikozben o dugna a feleseget ! Hely kellene utazni tudnek!
Szőrős puncit dugnàk nyalnàk esetleg spermàt is kinyalom belőle.
Sexi nagyi aki kívánja még a testi örömöket. Kereslek.
Sziasztok ! Párokat keresek vagy hölgyet minden jóra!!! Ha kicsit perverz vagy az előny …. / imádom a fuck licking - dugás közbeni nyalást , teleélvezett puncit kinyalni vagy popólyukat !! Pisi szex adni kapni ok !!/ ilyen párok vagy hölgy keressen ha lehet ! Közelből persze !!!!!
Kurvàs feleségét keresek.
Duci anyukát. Magànyos hölgyet keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki szereti a tágítós játékokat és a fistinget. Mellkínzás, puncipaskolás szeretete előny.Párok is.
Hello
Én érdeklődnék ezügyben. (Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 16:47
Én érdeklődnék ezügyben. (Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello
Mainap 15:30 -16:00 között keresek a 11. kerületben egy kedves hölgyet egy gyors kalandra .
Mainap 15:30 -16:00 között keresek a 11. kerületben egy kedves hölgyet egy gyors kalandra .
Olyan fiatal, kisfiús arcú és testalkatú pasit keresek aki gangbang, többes játékok közben és után csak nyalna.
Csak ilyet és csak nyalásra keresek.
Csak ilyet és csak nyalásra keresek.