Spermás hölgy punciját kinyalnám, akár szex közben is!
Sziasztok. Feleséget keresek 30-50ig Komolyan!!!
Volt ilyenben részünk ,
(Ez egy válasz Suhintó üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 16:47

Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz

Sziasztok! Potens feleség baszó van itt? Kikötöm a formás fiatal csajomat és megbaszatom ha eljossz
Sziasztok, keresünk párként- bi hölgypárommal ( ami csak lehetőség nem feltétel ! )
hölgyet , párt, szőrös punci stb is okés. Ápolt diszkrét pár vagyunk. SZSZB megye.
Levi és Anikó
Válaszokat privátban.
Szóló pasi nem . CSAK HÖLGY VAGY PÁR.
hölgyet , párt, szőrös punci stb is okés. Ápolt diszkrét pár vagyunk. SZSZB megye.
Levi és Anikó
Válaszokat privátban.
Szóló pasi nem . CSAK HÖLGY VAGY PÁR.
szőrös puncis hölgyet keresek hosszú távra!!---írj bátran!!
Még mindig csak roma fiúkat keresel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 16:08
Törölt felhasználó (4222642)

Ma munka után (18:15) keresek pasit aki a IX. kerületben a számba menne el..
Csak gyors szopi, mert szeretnék sperma illatúan haza menni a páromhoz.

Törölt felhasználó (4222642)

Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Extrém perverz szexet kedvelő passzív keres szexpartnert NO TABU de sajnos a helyet neked kell biztosítani
Várom perverz párok pasik de akár csajok levelét is Privát !
Várom perverz párok pasik de akár csajok levelét is Privát !
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj
Veszprém környékén szopatnék.
Sok anyatejjel rendelkező nagymellű,kismamàval ismerkednèk,budapesten ès a köenyèkèn.
Ui: Ökölszexet szerető hölgyek és párok is írhatnak nekem

Fiatal kedves feminin fiú vagyok. Nagy mellbimbóudvaros lányt vagy párt keresek. 40-60 korosztály éredekel leginkább
Punciba popoba èlvezèst vállalok. Minden megoldás érdekel.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma estére nagy intimmel pasit keresünk! Kor nem szamit