Sziasztok.! Mai nap aktív ferfiak volnának Moson m, Ovar- Hegyes h, környékén kise pervi szexre !? Lehet többes is, priviben megirom, vékony fiú volnék.

Szia Zsófika! Nálam rendszeres az ilyen, illetve hasonló vágyak kielégítése. Keress privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 14. szerda 10:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 14. szerda 10:29

Törölt felhasználó (4222642)

Nuni, popsi kínzásra, gyötrésre tapasztalt domináns férfit... :P
Nuni, popsi kínzásra, gyötrésre tapasztalt domináns férfit... :P
sziasztok , olyan pasit vagy pasikat keresek (aktív pasikat) ahol legalább egy valaki megdugna a másik pedig videózná a dolgok de akár ketten is baszhattok Helyet nem tudok biztosítani. Pest megye ahol élek . Ha valaki videózná ahogy kielégítem írjon bátran privát ! köszönöm
Meleg srác vagyok szeptember 14. Demjén strandon szopnék
Sziasztok!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Tegyük izgivé a napot!!
Budapesti vagy Budapest környéki 18 és 55 év közötti dögös nőt keresnék, aki szívesen szopna kemény farkat és reszesülne egy ízletes kinyalásban ma vagy holnap Budapesten, a szabadban? wink
Ha nem tudtok itt írni, írjatok a harmaspajti@gmail.com címre részletekért!
Magányos anyukát elhanyagolt hölgyet keresek. Illetve szexi nagymamát aki kívánja még a szexet s a testi örömöket.
Szia,sikerült az akció?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 08. csütörtök 08:03
Törölt felhasználó (4658958)

Nyiregyházán gangbangre keresünk 4-5 összeszokott igényes kigyurt szolis nagyfarku pasit
Sziasztok,minket érdekelne a dolog,beszéljünk
(Ez egy válasz Gangbang 74 üzenetére (2022. 09. 07. szerda 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 07. szerda 11:59

Sziasztok 3. Pasi szívesen kényeztetné más feleségét barátnőjét. Ha izgat ha többen dugják a feleséged barátnőd előtted vagy akár veled. Irj Mi 45 48 éves pasik vagyunk átlagos testalkat.17 19 cm intim. Van tapasztalatunk.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
29 éves, magas, méretes farkú srác keres terhes hölgyet Budapesten
Engedelmes házaspárt!
Sziasztok! Passzív (néző-irányító) domináns hölgyet keresek akit szórakoztathatok egy félreeső szabadtéren.
Többit privátban leírom.
Balassagyarmat és rétság környékén keresek.
Többit privátban leírom.
Balassagyarmat és rétság környékén keresek.
Ahogy elnézem, nem nagyon van extrém!
szőrös puncis hölgyet keresek hosszú távra!!---írj bátran!!
Párom részére keresek igazán extrémet!
Mindenevő!
Mindenevő!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Irjatok
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (2022. 08. 31. szerda 23:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 31. szerda 23:50

Olyan párokkal vennénk fel a kapcsolatot, ahol a hölgytag kedveli az idős (60+) és/vagy roma férfiakat...
10-15 fő kanos nagy cerkás 20cm től nagy jol logos zacsisval 40-70 év kőzti férfit keresún barátnőimmel .az év also határnál fiatalabb nem érdekelnek minket
35 és 60 éves pasik vagyunk hármasra keresünk vékony átlagos pasit Szolnok-Budapest vonalon
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása