Sziasztok. Hölgyet, párt keresnék huncutkodásra Zsámbék környékéről. Soft-tól Extrémig. Nagy intimmel rendelkezem. Társkereső adatlap. Szép napot mindenkinek
Ha van lehetőséged extrém , perverz bizar szexre, bátran írj! Ma vidékre is megyek
Submissive párt, hölgyet keresek!
Tudj utazni, vagy maximum 100 km-es távolságon belül legyen higénikus helyed.
Tudj utazni, vagy maximum 100 km-es távolságon belül legyen higénikus helyed.
Sziasztok!
Holnap kora délutánra keresünk Bi párokat Bi lányokat,
Bi urakat az idő kellemes eltöltéséhez. Jelentkezéseket
ide várjuk Pm-ben
Jelentkezetek idöben!
Holnap kora délutánra keresünk Bi párokat Bi lányokat,
Bi urakat az idő kellemes eltöltéséhez. Jelentkezéseket
ide várjuk Pm-ben
Jelentkezetek idöben!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Hozzám hasonlóan mindig szexéhes, mindenre nyitott női párommal keresünk harmadiknak nőt Budapesten. Üzenetben elértek bármikor.
Esztergom és környékéről keresek valakit,aki elverné a seggem.Cserébe ha szeretnéd,leszoplak,de dugható is vagyok.
Extrém nagy méretű,200 kg körüli hölggyel ismerkednék. Bármilyen kapcsolat érdekel. Ismer valaki ekkora nőt?
Tatabánya?
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Extrém -pervi dolgok érdekelnek.
Lehet nő ffi pár.
Helyed legyen Pesten
Lehet nő ffi pár.
Helyed legyen Pesten
Sziasztok roma pasi is megfelel? Ha igen irj privátba
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2022. 08. 16. kedd 08:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 08:59

Sziasztok.
Színes bőrű vagy ázsiai srácot keresek a feleségem részére Szegedről
Sziasztok unatkozó háziasszonyt keresek unalom űzésre
Sziasztok.
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Szexéhes hölgyet keresek szép vastag borotvált farkamra…
Irj ha lenne kedved hozzá…
46 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.
Szexéhes hölgyet keresek szép vastag borotvált farkamra…
Irj ha lenne kedved hozzá…
Szub mazó csajnak keresek pikáns kalandot, a legjobb lehetőséget ajánló részt vehet a bulin!
Üdv!
Debreceni szub-mazo férfi vagyok és szadista játszótársat keresek aki kifejezetten kedveli és élvezi, ha alárendelt partnerét testi fenyitésekkel és cbt játékokkal büntetheti / jutalmazhatja
Debreceni szub-mazo férfi vagyok és szadista játszótársat keresek aki kifejezetten kedveli és élvezi, ha alárendelt partnerét testi fenyitésekkel és cbt játékokkal büntetheti / jutalmazhatja

Sziasztok.
roma hölgyet,hölgyeket ,párt keresek hosszú távra!!,...,kor nem számít,írj bátran!!
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni