Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Prosztata masszást adni szeretőt keresek.
Sziasztok terhes csajt keresek minden megoldas erdekel

Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget hellyel!
Bevállalós perverz párokkal találkoznék (creampie, anál, gangbang, bukakke, pisi, bdsm, stb.stb.)
Aktiv férfit keresek ismerkedni huncutkodni fiatal vagyok szeretek szofogado lenni es tangákat hordani passziv szűz vagyok jelentkezzetek!
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Perverz bi pár vagy ferfi szegeden találkoza ?
Joltáguló nőt keresek őkől szexre,kor alkat mindegy.Pécs
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok van esetleg köztetek anyja lanya páros? Vagy làny testver ?

Sub/mazo nőként ribanc énem kiteljesítésére keresek férfiakat, akik vágyai közt szerepel a meztelen tartás, kurvásítás, rabosítás, tárgyiasítás, akár 24/7-ben is.
Jelenleg még kapcsolatban élek, ezt vedd figyelembe!
Sub/mazo nőként ribanc énem kiteljesítésére keresek férfiakat, akik vágyai közt szerepel a meztelen tartás, kurvásítás, rabosítás, tárgyiasítás, akár 24/7-ben is.
Kecskemét és vonzás körzetében él Hölgy , Pár,Úr szolgálatára állnék,hétközben-napközben.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Gödöllő - Aszód környéke
Bi, nős, vagy magamutogató heteró srácokat keresek, aki egyszerűen csak lehugyozna. Más nem érdekel. A környékből vagy épp kamionos, buszos átutazót az M3as autópályán.
Kövér, idős, valamint nagyon meleg nem érdekel.
Bi, nős, vagy magamutogató heteró srácokat keresek, aki egyszerűen csak lehugyozna. Más nem érdekel. A környékből vagy épp kamionos, buszos átutazót az M3as autópályán.
Kövér, idős, valamint nagyon meleg nem érdekel.

Elektro stimulálós eszközömet puncin szeretném kipróbálni. Ha szereted, hogy kicsit szadizzák a puncidat/popsidat írj, és próbáljuk ki! Nagyon sok fokozat van, így Rád van bízva mennyit akarsz. Helyem nincs, péntek napközben , főleg délelőtt érek rá. Írj bátran

Extra pervi bisex párt keresek kor külső mellékes bp
Ha ápolt nő vagy és szeretnéd ha élvezésig nyalna valaki majd keményen megdugná a szádat jelentkezz privát.
Borsodiak előnyben akár autóban is!
Borsodiak előnyben akár autóban is!
Perverz bi párt vagy férfit keresek szegeden