Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok!
Olyan Lányt vagy Nőt keresek Szombathely ill. környékén aki elég perverz és megújjazna valamint felcsatolt műfarokra húzna egy análisan még szűz pasit. Strap-on szexet szeretném már régóta átélni amikor egy Lány vagy Nő elkap és úgy igazán megdolgozza megdugja a szűz fenekem.Lovagoltatsz,beleültetsz vagy simán csak elkapod a derekam és betolod ahogy szeretnéd.Csak alaposan dugj meg a műfarkaddal ennyit szeretnék.Helyem van hozzá.
Esetleg még ilyen Hölgytagú pár szóba jöhet ahol a Hölgy alaposan meg dolgozná a hátsómat.
Urak kizárva,még pár esetében is.
Felcsatolt műfaszra szeretnék már kerülni ki valósítaná meg ezt az egy vágyamat?
Olyan Lányt vagy Nőt keresek Szombathely ill. környékén aki elég perverz és megújjazna valamint felcsatolt műfarokra húzna egy análisan még szűz pasit. Strap-on szexet szeretném már régóta átélni amikor egy Lány vagy Nő elkap és úgy igazán megdolgozza megdugja a szűz fenekem.Lovagoltatsz,beleültetsz vagy simán csak elkapod a derekam és betolod ahogy szeretnéd.Csak alaposan dugj meg a műfarkaddal ennyit szeretnék.Helyem van hozzá.
Esetleg még ilyen Hölgytagú pár szóba jöhet ahol a Hölgy alaposan meg dolgozná a hátsómat.
Urak kizárva,még pár esetében is.
Felcsatolt műfaszra szeretnék már kerülni ki valósítaná meg ezt az egy vágyamat?
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
KAPOSVÁR és környékén használhatsz kedvedre!
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Bevállalós bi passzív vagyok, bármilyen szexuális örömödet teljesítem passzívan :P
Kedd, szerda, csütörtökre keresem szopatómat, aki keményen torkoztatna, torkon kúrna fasszal és a hatalmas dildómmal. Előtte itasd meg velem a pisimet és rengeteg tejet aztán hánytasd ki velem az egészet egy tálba. Utána etesd meg velem megint és így újra és újra... Szeretek hányni a faszon.
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Szeretném ha csinálnál rólam fotót és videót a telefonommal.
Fenekelhetsz, pofozhatsz, alázhatsz kedvedre. Párokhoz is szívesen megyek, teljesen biszex, sportos, ápolt vagyok.
Budapest és környéke.
Minden mocskos ötletet várok. ÍRJ!
Elektro sokkolót szeretnék puncin kipróbálni. Heréimen nagyon szeretem, de nagyon vágyom, hogy puncin is tesztelhessem. Lányok? Sok fokozat van, csak ameddig bírod!
Anal fistingben jártas aktív pasik Győr környékén?
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Perverz párt keresek bisex pasi vagyok szopok nyalok gecis puncit is bp
Olyan Hölgyet keresek aki arra vágyik, hogy letolják a nadrágját és állva megdugják mint egy szexbabát/ tárgyat. Ha magadra ismersz írj, találkozzunk már holnap Budapesten napközben

Szia holnap délután taliznek Pesten, keresk pár vagy barátnők is láb fetish re. Szívesen nyalom a popsit is. 17 5 a méretem
Sziasztok okolszexet kedvelő novel ismerkednek
Sopronban ismerkednék nyitott partnerekkel.
sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Van itt olyan, aki használt női bugyikat gyűjt esetleg azokra szokott élvezni?
Idős kővér nagy logó mellű dús szőrzetű nőket keresek
Hölgyet párt keresek hétfőn napközbeni találkára. Van egy tök jő elektro stimulálóm, nagyon kiprópálnám egy lány punciján, cicijén, illetve imádnám ha sokkolnák vele a heréimet. Perverzebb lányok? Írjatok, helyem is van! Szép hétvégét!
Zalaegerszegen vagy közvetlen közelében keresek mocskos anális - pisis játékok kedvelőit.
Helyed legyen
Helyed legyen

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.