Sziasztok!Keresek olyan Lányt vagy Nőt aki a szűz fenekem megujjazná és meg is dugná felcsatolhatóval.Szeretném ha bele ültetnél és meglovagoltatnál rajta.Az már csak plusz lenne ha esetleg több Lány vagy Nő felválltva dugnának meg.Nagyon szeretném már a fenekem szüzességét elveszíteni egy felcsatolt műfarkon.Lenne olyan Lány vagy Nő aki a segítségemre tudna lenni ebben?
Sziasztok ,
Pár hölgytagját nyalnám mindenhol, míg a férj dugja a popsit és puncit. Élvezés után pedig a hölgy az arcomra ülne és a számba dörzsölné a kifolyó spermát. Helyem nincs, de menni tudok.
Pár hölgytagját nyalnám mindenhol, míg a férj dugja a popsit és puncit. Élvezés után pedig a hölgy az arcomra ülne és a számba dörzsölné a kifolyó spermát. Helyem nincs, de menni tudok.
Kényeztetné valaki a farkam egyoldalúan?
Szia.Helyileg?
(Ez egy válasz angirobi üzenetére (2024. 11. 20. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 20. szerda 15:09

Sziasztok! A párom (Robi) részére keresek telt hölgyet/hölgyeket (akár többet is egyszerre) akik előttem nyalatnák magukat vele. Izgat hogy ezt lássam... Keressetek bátran! Köszönöm!
Kedves hölgyek! Kérlek segítsetek! Meglepi szopást szeretnék a páromnak. Van olyan, aki ma napközben bevallja? Emailben várom a jelentkezőket. Szép napot mindenkinek! Adél
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagy pinájú őklőzhető nőket keresek hatalmas 140-es cicikel kor mindegy. Baranya,Tolna,Somogy.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Intim piercinges nővel, párral ismerkednék Hajdú-Biharból.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
A feleségemmel keresünk olyan hölgyeket, akikkel a szexen túl is jól meglennénk együtt. Előny, ha szeretnél még babát. Részletek az adatlapomon. Belső üzeneteket várok.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! A párom (Robi) részére keresek telt hölgyet/hölgyeket (akár többet is egyszerre) akik előttem nyalatnák magukat vele. Izgat hogy ezt lássam... Keressetek bátran! Köszönöm!
Szőrös puncira élveznék miután kinyallak! Csak ápolt formás nő érdekel! Írj privát
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni.
Idős nagy logó mellű nem borotvált nőket keresek lehetsz nem független is. Baranya T
Szombathely kornyeken keresek perverz faszfejő geciimado vadallatot, aki konyortelenul megfejne, jelige male squirt
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor