Bi párral ismerkednék vagy méretes farkú pasival .Izgat tangába szopni nővel közösen…..
Érett nőt párt keresek szerep játékra!
Sziasztok.
Nagy lógó mellű csajokkal,párokkal ismerkednék!!!!,..,keress privátban!!!
Nagy lógó mellű csajokkal,párokkal ismerkednék!!!!,..,keress privátban!!!
Zala megyei erett nyitot biszex házaspárt szopatnek duplan punciba helyel és inteligencia apoltsag értelem fontos
Sziasztok, olyan személyt keresek aki kora reggel kenyeztetné farkamat, vas megye , utazni tudj ! Írj üzenetet.
Szörös puncit nyalnék spriccelésig!!!!
Diszkrét helyem van a mai nap. Ha magadra ismersz, irj privátban.
Diszkrét helyem van a mai nap. Ha magadra ismersz, irj privátban.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nagyon vékony hölgyet keresek

Sziasztok!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....
Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?
Üzenetben várom az érdeklődő párokat!
Bence vagyok, 25 éves, budapesti pasi és régóta izgat, hogy egy pár előttem szexeljen. És hogy honnan jön az ötlet? Nos ez egy izgalmas történet. Finnországban voltam és törölték a hazafelé tartó járatomat, ezért újat kellett foglalnom. Ezt sajnos csak másnapra tudtam elintézni, így kénytelen voltam egy olcsó szállást keresni a reptér közelében éjszaka. Rögtön a lényegre is térek. Elmentem aludni, mert korán indult a gépem, de azt tudni kell, hogy a falak papír vastagságúak voltak, így mindent is lehetett hallani. Egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy nyögéseket hallok. Női nyögéseket. Mondanom se kell olyan kemény lettem, mint még soha....

Ennyi lenne az én kis történetem. Érdekelne valakit egy ilyen kis móka?

Üzenetben várom az érdeklődő párokat!

Sziasztok. Sikeresen alkottam egy házi glory kabint és lehet felavatnám. Nem kell nagy dologra gondolni de szerintem nem lett rossz egy ilyen kalandhoz. Ehhez keresnék 20-40 közötti urakat (2-őt ) . Természetesen privátba több info.. Pest megye
Sziasztok,
Párokkal ismerkednék cuckold, hármas szex céljából. Amennyiben szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelentkezzetek.
Tamás
Párokkal ismerkednék cuckold, hármas szex céljából. Amennyiben szimpatikus az adatlapom privát üzenetben jelentkezzetek.
Tamás
Sziasztok,
Tamás
Tamás
Nagykanizsán este kukkolnék vagy engem is meglehetne lesni......
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Extrém méretekel rendelkező nőket keresek,kor alkat mindegy
Piss és talpnyalás témában ismerkedem.
Titkos extrém perverz szexre keresek lehetőséget hellyel!
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akikiet szinten izgatna a spermas punci kinyalatasa meg dugása? Hely kellene utazni tudnek!