Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Eleg durvan perverz pasi vagyok. Holgyekkel elsosorban. Ha erdekel irj.
Pasiknal megneznem ahogy kivered elottem esetleg kivernem en neked vagy nemtom. Ha komoly es budapesti vagy szolj
Pasiknal megneznem ahogy kivered elottem esetleg kivernem en neked vagy nemtom. Ha komoly es budapesti vagy szolj
Először arra kérlek hogy beszélgessünk a témáról. Köszi!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 10:21
Törölt felhasználó (4757704)

Extrém vágyakat elegitenek ki! Privátba írjatok a vágyaitokról!
Extrém vágyakat elegitenek ki! Privátba írjatok a vágyaitokról!
Valaki telepisilnè a számat?Helyem is van!
Anonim szexre keresek pasit-pasikat.
Bekötött szemmel, négykézláb várlak az ágyon. Bejössz, bejöttök, nem szólsz semmit, csak vetközöl és már tolod is a farkad oda, ahova csak szeretnéd.
Gumit Neked kell hozni.
Privátban írj.
Bekötött szemmel, négykézláb várlak az ágyon. Bejössz, bejöttök, nem szólsz semmit, csak vetközöl és már tolod is a farkad oda, ahova csak szeretnéd.
Gumit Neked kell hozni.
Privátban írj.
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok Márk vagyok szivesen csatlakoznék ha gondoljátok irjatok privibe köszi
(Ez egy válasz Nika988 üzenetére (2024. 10. 13. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 13. vasárnap 21:14

Sziasztok!
Okt.15 kedd 17h ra szervezünk spermaimádó hölgytagunk részére egy izgalmas bukkake partit. Jelentkezni privát levélben lehet. Akiket nem keresünk: fotó kéregetők, majd a következő alkalomra jelentkezők, telefonon kommunikálni nem hajlandó pasik.
Akiket szívesen látnánk: valós, utazni ,találkozni is hajlandó, fotóval hirdető, tel számot adni tudó, sok spermával rendelkező igazi férfiak!
Okt.15 kedd 17h ra szervezünk spermaimádó hölgytagunk részére egy izgalmas bukkake partit. Jelentkezni privát levélben lehet. Akiket nem keresünk: fotó kéregetők, majd a következő alkalomra jelentkezők, telefonon kommunikálni nem hajlandó pasik.
Akiket szívesen látnánk: valós, utazni ,találkozni is hajlandó, fotóval hirdető, tel számot adni tudó, sok spermával rendelkező igazi férfiak!
Sziasztok!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár aki szereti a pisiszexet? Ha igem akkor privire írj!
Extrém sexre keresek férfit vagy társasagot, én passzív vagyok használható sok minden jóra
Sziasztok. Perverzekkel beszélgetnék! Skype:
live:.cid.27c9857133cbddf1
Sziasztok!45é. Szombathelyi pasi keresi azt a bevállalós Nőt aki a fordított felállást szereti és kedveli (Strap-on).Csakis kizárólag Te dugnál engemet akár többször is vagy hosszabb távon.Nem akarom elhinni,hogy nincs egy olyan Nő aki imádja a férfiak fenekét jól szét dugni??Az sem jelentene akadályt ha párban élsz kizárólagos alapon csakis Te mint Nő dugnál engem.Nagyon szeretném már ha műfarokra lennék húzva.
Csepelen most mi 2bi pasi
Csepelen most mi 2bi pasi
(Ez egy válasz Norbi2419 üzenetére (2024. 10. 12. szombat 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki most 20ker kocsival?
Sziasztok. Perverzekkel csevegnék skype-n. Akikkel lehet beszélni, élményeket megosztani és legalább netes képeket, videókat.
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!