Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Nejed előtt szopnek gecis puncit nyalnek fasszal teli puncit bp
Pervi bizzar bisex pasi pár Bp mára
Csütörtök,Pénteken hölgyet fogadnék kor alkat mindegy
Az ünnepi időszakra keresek férfias partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Ha izgatna hogy ráélvezz barátnőm finom punci illatú bugyijaira akkor várom válaszod..Fontos hogy tudj utazni.
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Pestmegyei vagyok,helyem van.Csak komolyak irjanak!
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Igényes nyitott perverz párokkal találkoznék bizarr/ perverz játékokra.
Zala megyei part szopatnek
Sziasztok. Hölgyet keresek, aki kedveli vagy kiprobálná a kicsit különlegesebb játékokat is. Vibrik, dildók, tágítós játékok, fisting, gyertya, kötözés, fenekelés, mellpaskolás stb.Írj,tapasztalat és fantázia van.
Jovo heten delutan 13 es 18 ora kozott megbaszhatsz obudai helyem lesz.
Extrém érdekel!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 12. 15. vasárnap 18:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 15. vasárnap 18:40
Törölt felhasználó (4735427)

Sziasztok! Párt vagy kicsit extrémebb szitukhoz vagy hatalmas vagy nagyon kis méretű pasit , hosszú távra
Sziasztok! Párt vagy kicsit extrémebb szitukhoz vagy hatalmas vagy nagyon kis méretű pasit , hosszú távra
Szerdán napközben Kőbánya -Kispesten tartózkodom. Olyan hellyel rendelkező Partnert-partnereket keresek Akik elfogadnák egy senior korú férfi szolgálatait.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére ! Pároknál a hölgy lábáról lenyalni a spermát / vagy máshonnan is ////
Sziasztok!
Oylan partnert keresnék BUdapesten, lehetőleg 3. kerületben, aki szeret szóban alázni.
Oylan partnert keresnék BUdapesten, lehetőleg 3. kerületben, aki szeret szóban alázni.
Sziasztok, 50 feletti hölgyekkel, párokkal ismerkednék. Amennyiben szimpatikusnak találsz privát üzenetben jelezd kérlek. Tamás
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
kecskeméti bőrrajongó nőt vagy párt keresek.