Hosszas finom élvezkedést estére keresek
Sziasztok. 3. Kerület es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki, tenyleg találkozna is ma este. És szereti a hosszas finom kikapcsolódásokat...

Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin. Esetleg biszex pasi?
Sziasztok! Pasimat kényszernyalatnám telt/duci/kövér nőkkel.
Bisex pár is érdekes normál alkatú pasival telt nővel, akik előttem nyalatják szopatják őt. Összeszokott pasik is érdekelnek szintén párom szopatására. Írjatok privátban.
Köszönöm. Angéla.
Bisex pár is érdekes normál alkatú pasival telt nővel, akik előttem nyalatják szopatják őt. Összeszokott pasik is érdekelnek szintén párom szopatására. Írjatok privátban.
Köszönöm. Angéla.
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Extrém perverz érdekel, írj ha tudsz és van is!
Sziasztok! Tanyával rendelkező tag van itt?

Az ünnepi időszakra keresek férfias, domináns partnert a 40+ krosztályból, közös időtöltésre.

Sziasztok én benne vagyok!
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 12. 20. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Holnap napközben párok mindkét tagját kielégíteném! Szopok,nyalok kinyalom punciból,popsiból lábról. Arcomra,számba lehet élvezni sub ribancként használni. Aktív pasikat min.párban keresek sok spermával!
Sziasztok. A Fotokon lathatoakat en inkabb Estergomiedesnek mondanam
.
(Ez egy válasz győriédes üzenetére (2024. 12. 20. péntek 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Szívesen chatelnénk

Bevállalós lányt keresek holnap napközben, délelotti órákban Budapesten, akinek elektro stimulálóval izgatnám a punciját miközben orálisan kényeztetem. Ha vonz az ilyesmi írj bátran!
Felcsatolhatoshoz illetve ketveguhoz keresnek vallalkozokedvu, kivancsi holgyet
Sziasztok! Igényes hölgy bugyiját ,megtalálnám” próbafülkében!
Szombathely és környékén keresek szőrös puncis hölgyet.
Avagy olyant aki nyalás közben pisilne
Kor , alkat megkötés nélkül.
Avagy olyant aki nyalás közben pisilne

Kor , alkat megkötés nélkül.
Igazán extrém perverz érdekel!
Sopronban barátkoznék nyitott, intelligens párral.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor