Keresek párt, ahol a férfi és a nő is leszopna. Hely szükséges.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Valaki perverz most Skype?
live:.cid.27c9857133cbddf1
live:.cid.27c9857133cbddf1
Felesleges nekik írni!!!válaszra se méltatják az embert
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Hölgyet vagy párt keresek, akik kedvelik az extrabb perverziokat. Minél nyitottabbak vagytok , annál jobb!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Alkalmi, vagy hosszabb távú viszony is érdekel. Bp, de szívesen utazom vidékre is!
Jelentkezzetek ha ilyenek vagytok , és élvezkedjünk tabuk nélkül!
Zala vas Somogy megyei extra nagy punciba bujnek oklozheto legyél és gátlástalan
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Idős kővér nagy logó mellű nem borotvált nőket keresek ,lehetsz nem független is,sőt még jobb.Pécs+100km
3-as ra keresunk, igenyes sportos ferfit.
Szombathely
Szombathely

Jaajjj... de vicces vagy. Most jól meg mondtad!!!
(Ez egy válasz Kriszta0702 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 21:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Jaajjjj..... el ne hidd már!!!!!
(Ez egy válasz Szépmakk2 üzenetére (2024. 12. 03. kedd 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Végre egy életre való menyecske
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2024. 12. 03. kedd 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Extrém fisting, tágítás izgat. :P
szep estet spermas puncit nyalnek erre nyitott párok vannakj e itt?
Párok minden kérését teljesítem!
Házaspárt szopatnék egyszerre Miskolcon
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy hölggyel, akit izgat a több pasis felállás szexben.
40 és 43 éves átlagos testalkatú, magas (186cm és 190cm), normális, helyes pasik vagyunk.
Van már némi tapasztalatunk ilyen téren, nem az ígérgető és csak levelezgető pasik kategóriába tartozunk, s nem vagyunk a hosszas levelezgetés, kávézgatás hívei sem.
A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre is.
Általában napközben van szabadidőnk, és belvárosi búvóhelyet tudunk biztosítani. (más időpont is jó lehet, de az ritkábban, több szervezéssel)
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, és Ti is megmeritek valósítani a vágyaitokat, nyugodtan írjatok
Extrém méretekel rendelkező idős hölgyeket keresek