Élveztetés,Budapest és Pest megyében keresek hölgyet kortól függetlenül aki szereti vagy izgatja az ököl szex adta élveztetést, vagy akár anális élvezeteket
Kicsi ügyes kezem van imádni fogod ,
Natúr sima szex nem érdekel nem izgat
Google chatet használom
Köszönöm hogy elolvastad
Kicsi ügyes kezem van imádni fogod ,
Natúr sima szex nem érdekel nem izgat
Google chatet használom
Köszönöm hogy elolvastad
Sziasztok
Tudjuk lehetetlen, de keresunk SUB ribancot magunknak, és akit elvihetunk pasikhoz szopni, hasznalni. smile
Tudjuk lehetetlen, de keresunk SUB ribancot magunknak, és akit elvihetunk pasikhoz szopni, hasznalni. smile
Vas megyéből keresnék női partnert. Vagy fiatalt max 20 éves körülit vagy időset 55- inkább 60 felettit. Nem baj ha intim terület szőrös, vagy vannak fétiseid esetleg kis kedvencel játszol.
De két belépő még jobb lenne, ha lenne!
(Ez egy válasz EnJoyMiskolc üzenetére (2024. 09. 17. kedd 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 00:59

A Freedom Fetish Autumn 2024 (09.27-ei) bulijára már hetekkel korábban elkelt minden jegy. Sajnos későn eszméltem és lemaradtam. Esetleg, ha valakinek lenne fölöslegben belépője, akkor érdekelne!

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már régóta ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Keresem azt a belevaló Nőt Szombathely és környékén aki felcsatolható dildóval megdugna!A Strap-on szex örömeit szeretném megtapasztalni.Soha nem volt még részem benne amikor egy Nő dug meg.Amennyiben bevállalnál helyem van a találkához.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
CSAK NŐI JELENTKEZŐT VÁROK.
Sziasztok, csütörtök reggelre keresek hölgyet, aki csatlakozna 2 bi pasihoz. Mindenki mindenkivel alapon. Pasik kozott csak oral lesz, de nö irányába minden lehetséges. Pár is csatlakozhat. Csak akkor írj ha tényleg érdekel és el is jössz. Ápolt, igényes pasik vagyunk.
Kíváncsi lány / hölgy előtt kiverném... akár többször is

Dus szőrzetű nagymellű hályas Nőt keresek kor mindegy. Pécs+30km
Teleélvezett,puncit,popsit nyalnék pároknál!
Sziasztok! Keresek egy férfit a közelemből, akinek van helye, szívesen látna és szeretne alázni, fasszopónak nevezne, szopatna és nyalatná magát, teleélvezné a szám, és lankadás után levizelné a fejem.
Sziasztok! Rétság környékén keresek mára nemhétköznapi kalandhoz hölgyet, hölgyeket. Részleket privátban
Videózásról lenne szó
Videózásról lenne szó

Most esetleg tud valaki hetero after partyt?
A Freedom Fetish Autumn 2024 (09.27-ei) bulijára már hetekkel korábban elkelt minden jegy. Sajnos későn eszméltem és lemaradtam. Esetleg, ha valakinek lenne fölöslegben belépője, akkor érdekelne!

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Spermás puncit nyalnék tisztára
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy akit izgatna +2 pasival lenni ?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Sziasztok. Valaki kellemes idő eltoltesere? Érd környéke?