Szia holnap délután taliznek Pesten, keresk pár vagy barátnők is láb fetish re. Szívesen nyalom a popsit is. 17 5 a méretem
Sziasztok okolszexet kedvelő novel ismerkednek
Sopronban ismerkednék nyitott partnerekkel.
sziasztok
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
biszex párokkal ismerkedünk,lehetőleg uni vagy passziv bi férfitagú párokkal
nálunk a pasi leginkább aktív bi
többes szexben jártas sokat tapasztal pár vagyunk
helyünk van,utazni is tudunk az országban bármerre
kevés a tabu
írjatok,ismerkedjünk
csók Andi és András
Szia gyönyörű! Szexi, szubmisszív, mazochista, szenvedélyes nőt vagy ilyen hölgy tagú párt keresek. Mindenféle jóra.
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Sziasztok!
Én Domináns, enyhén szadista, ól szituált budapesti férfiként keresek szub/mazo hajlamú érett, szexi partnert, aki tudja mit akar és szeretné megélni a vágyait akár párként hármasban.. Laza, jó humorú, nyitott vagyok, aki szeret kapcsolódni a szexen kívül is. Eszközök használatában van már némi tapasztalatom, de minden csak rajtatok múlik. Az én élvezetemet a hölgy öröme adja. Imádom a masszázst és kölcsönösséget, adni is kapni is. Tudom, a korhatárból kicsúszok, de ha kivételesen ettől eltekintetek és adunk egy esélyt egy beszélgetésnek, akkor bármi lehet. Ha nem akkor beszélgettünk egy jót. Tök oké. Fogadni tudlak, saját lakásban élek egyedül.
Közös időtöltés, bulizás is szóba jöhet.
Ha van kedvetek ismerkedni, kérdezzetek nyugodtan. Remélem élőben is lesz alkalmunk találkozni. Küldj magadról képet kérlek.
Szép napot!
Gábor
Van itt olyan, aki használt női bugyikat gyűjt esetleg azokra szokott élvezni?
Idős kővér nagy logó mellű dús szőrzetű nőket keresek
Hölgyet párt keresek hétfőn napközbeni találkára. Van egy tök jő elektro stimulálóm, nagyon kiprópálnám egy lány punciján, cicijén, illetve imádnám ha sokkolnák vele a heréimet. Perverzebb lányok? Írjatok, helyem is van! Szép hétvégét!
Zalaegerszegen vagy közvetlen közelében keresek mocskos anális - pisis játékok kedvelőit.
Helyed legyen
Helyed legyen

Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Annyi csalódás után még mindig keresem azt az intelligens fiatal lányt, aki szeretné egy ötvenes, sportos, kellemes külsejű pasival nyalatni a fenekét, és akit - akár viszonzás nélkül - az általa választott módon kielégítene.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Meghagyott szőrzet előnyös.
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. Cserébe bármit megteszek nektek, ahogy szeretnétek. Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról is várom a jelentkezéseteket, tudok menni.
Szegeden keresek perverz bi párt vagy férfit
Keresek párt, ahol a férfi és a nő is leszopna. Hely szükséges.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok. Valaki perverz most Skype?
live:.cid.27c9857133cbddf1
live:.cid.27c9857133cbddf1
Felesleges nekik írni!!!válaszra se méltatják az embert
(Ez egy válasz lovedick98 üzenetére (2024. 12. 04. szerda 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor