Házibarát lennék hosszútávra ha lehet ! Mindenki -mindenkivel alapon / vagy egy hölgyet aki velem együtt benne lenne ilyen -olyan párcserés szexben bi ok / Dunaújváros és közvetlen környéke !!! 51 éves vagyok és nem nádszál vékony /diszkrét vagyok de ezt el is várom ! Üdv / párokat is kukkolnék szex közben akár be is szállnék vagy csak néző lennék akit ez izgat így privátba írj / Érdekel no tabu szex : terhes szex creampie szex cuckold szex pisi szex anál szex spermás játékok csöpögő tejes terhes nő cici stb stb … !!! No homo ! Egyedülálló férfiak ne írjatok !!! Köszi ! Hosszútávra keresek !! Terhes hölgyek is érdekelnek / anyagaiktól mentesen / fiatal pervi párok is érdekelnek !! Méret , alak nem számít !!
50/187/100 Budapesti férfi, átlagnál nagyobb (21/6) mérettel...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Házaspárhoz is szivesen csatlakozom tabuk nélkül...
Enyhe Bi oké...
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok!
Adatlapomon megjelölt mókázásokra keresek bi érdeklődésű férfi tagú párt Tolna-Baranya megyében, esetleg Baján.
Adatlapomon megjelölt mókázásokra keresek bi érdeklődésű férfi tagú párt Tolna-Baranya megyében, esetleg Baján.
Sziasztok! Telt-duci partnerem keresem tágításra, fistingre, nagy dildo játékokra. Budapest és környéke. Én 193/89/44 ápolt, az átlagnál perverzebb jó pasi.
Sziasztok kèt pasi szívesen csatlakozna pàrokhoz a hölgy örömère .44 45 èvesek 17 19 cm intim .Csak nèzd ahogy kènyeztetjük elöted a pàrod. Vagy szàlj be te is .Helyünk nincs de utazunk szívesen .Hosszutàvon rendszeresen lenne jó .írj privát vagy elèrhetösèget .
sziasztokSpermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Sziasztok. Fejér megyében perverz part vagy nőt keresek.
Puncimániás,fehérneműregerjedő kiváncsi hetero urat srácot keresek közös hokizáshoz,miközben puncis képeket,videókat nézünk.Inkább esténk érek rá vagy hétvégén,de helyem van Pestmegyében.Kérlek csak akkor irj ha el is tudsz jönni!Igényes ápolt fiatal srác vagyok!Hitegetők,igérgetők levelezgetők kérem NE!Köszönöm!
Sziasztok! Egy régi fehasználói keresek : Andi Hairy-piss néven volt fent de nem látom már ! Valaki ismeri?
Szőrös pinájú perverz érett nőkkel , és husi VB fiatal puncikkal ismerkednék. Vizisportok kedvelői , nagy masztisok előnyben
Szőrös pinájú perverz érett nőkkel , és husi VB fiatal puncikkal ismerkednék. Vizisportok kedvelői , nagy masztisok előnyben
Idősebb 70+-osok előtt masztiznék. 53 éves férfi vagyok.
Két férfi csinos sub nőt keres.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget nálad vasárnapra!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Roma társaságot keresek, legalább három férfit.
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
benne lennék én is ..
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2026. 01. 21. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 21. szerda 06:17
(Ez egy válasz boy010101 üzenetére (2026. 01. 21. szerda 06:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Csütörtök estére keressünk pasikat akik megdugnànak szőke kis kurvàt.
Sziasztok, szexhintámba keresek vállalkozó kedvű hölgyet Bp-en, 48 éves normális, hetero pasi vagyok ☝❗
Sziasztok, olyan pasi pasikat keresek ahol lehetnék a középpontban avagy engem használnak , egy olyan baráti társaság vagy két havert akik passzív alázható (akár) alárendelt pasit keresnek . Kedvelem a perverziót nagyon kevés a tabu. Ha valaki ilyen esetleg házi videóba gondolkodik abban is vállalom a szereplést.
Dabas - Soroksár-Kecskemét környéke Köszi privát írj írjatok
Dabas - Soroksár-Kecskemét környéke Köszi privát írj írjatok

mendez23

tanase1