Holnap, pénteken Veszprémben töltöm a napot. Szívesen randizok fiatal párral, nővel perverz vágyaimat kiélni! Olvass adatlapot, legyetek nyitottak!
kecskeméti nőt vagy párt keresek
Idősebb 70+-os előtt masztiznék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
2025 12.8-9 a Balcsi déli partján leszünk több napra a Sub "lányommal". Tudnánk élvezni bi v. kíváncsi heteró hölgy aktív részvételét, leginkább lányos játékokkal. Perverz Sub bi urak is írhatnak, lábimádat kötelező, (uraim! a lány nem TSZ. konyha v. ingyen kurva,....tudjad hogy mit tudsz és mit akarsz. Mindezt szeretném olvasni!)! Az úrias, "megbasznám", "megszopatnám", ...... tartalmú igénytelenséggel, még csak esélyed sincs (adatlap nélkül meg legfőképp nincs)! Csinálj egy "élvezetes" kirándulást! Legyél nyitott, bevállalós, és ne legyen sok tabud!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
A lehetőség adott, megélheted a vágyaidat.......!!!
Csak aki komolyan is gondolja!!!
Álmodozókból, bohócokból,...,,,,már elég volt!!!
Sziasztok
Hölgy aki benne lenne, extrémebb játékokban?
Pest és szűk környéke.
Hölgy aki benne lenne, extrémebb játékokban?
Pest és szűk környéke.
Terhes hölgyet keresek, illetve ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
Olyan valakit találni aki a saját vagy a párja használt bugyiját odaadja, hogy játszak vele. Akár nézi is.
Nimfomán Nő ,,naponta ,,többszöri 4-5 élvezetre..
Sziasztok. Szombaton dél körül kölcsönös hoki Dunaújváros duna parton kocsiba?
Ma 19 órától kint leszek Székesfehérváron a Sárpentelei erdőnek a nagy parkolójában!
Félmeztelenül leszek a kocsimban!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Félmeztelenül leszek a kocsimban!
Ha lenne kedved benyúlni a kocsim ablakán kiverni nekem vagy csak nézni ahogy masztizom akkor bátran sétálj oda a kocsim mellé!
Helyzet jelző világítani fog!
Diszkréció adott és elvárt!
Sziasztok!
Hétvégén Ajka-Veszprém-Keszthely környékén helyel rendelkezőt keresek. Passzív vagyok. Anál szexhez nagyobb méretű partner,házaspárt lenne itt?
Hétvégén Ajka-Veszprém-Keszthely környékén helyel rendelkezőt keresek. Passzív vagyok. Anál szexhez nagyobb méretű partner,házaspárt lenne itt?
Sopronban ismerkednék, elsősorban párral
Sziasztok!
Fiatal srác keres Miskolc-Tiszaújváros vonalon Pasikat és nőket!
Fiatal srác keres Miskolc-Tiszaújváros vonalon Pasikat és nőket!
Sziasztok. 45éves, magára adó, diszkrét, egyedülálló férfi, fiatal lányt kényeztetne. Győr
Tatabánya és környékén ismerkednék nővel vagy párral laza és perverz kalandokra. Valaki?
A délutáni, kora esti órákban kamionos kalandra nő vagy pár?
M0 M1 Győr útvonalon, pihenőben, parkolóban kalandoznék
M0 M1 Győr útvonalon, pihenőben, parkolóban kalandoznék
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Sziasztok! Mindenre nyitott Hölgy vagy pár? De 60+os nagy mellű,és dús szőrzetű érdekel...csak és kizárolag Pécs és kőrnyéki
Sziasztok! Keresnék egy molett hölgyet, aki szereti ha jól kinyalják.
Sátoraljaújhely, Sárospatak, Kisvárda környékéről keresek olyan nőt akit érdekel a pina tagitas, ököl szex ,anális játékok kapni vagy kiszeretne próbálni . Vannak vibratorjaim a kicsitol az extrém nagy , hosszú vastagig minden méretben és anális játékok fenék dugók a kicsitol szintén az extrém mértékig. Csak nőt esetleg pár női tagját keresek ilyen játékokra. Vagy bármilyen. Perverz szex játékot meg valósítok megbeszélés alapján Ha erdekel írjál privatba az adatlapomra üzenetet...

mendez23

couplecool