Sziasztok adatlapunk alapján keresünk pasikat!
Anált kedvelő hölgyet, párt keresek hétfő esti kalandra Győr Sopron környékén.
Ápolt normális 40es pasi vagyok!
Ápolt normális 40es pasi vagyok!
Öklözéshez keresek férfit-nőt-párt. Én lennék a passzív fél. Nőknél, pároknál aktív is. Tapasztalatom aktív félként van, passzívként a teljes ökölig még nem jutottam el.
Fiatal, kíváncsi, kezdő lánnyal felfedeznénk a lehetőségeket párommal. Mindketten sportosak, szexik vagyunk
Nekem 1 hónap alatt nem sikerült. Holnaptól már újra Pesten perverzkednék.
(Ez egy válasz colamatyi üzenetére (tegnap 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazi paraszt asszonyt keresnék aki soha nem hord melltartot se bugyit és valami hétvégi házba vagy tanyán lakik.Pécs+30km
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Terhes nőt párja előtt, vagy esetleg 60-85 éves mamikat dugnék, akár párja előtt, vagy ha magányos vagy minden igényt kielégítek, Szentes v. Csongrád környékieknek!
Idős húsos mamikat szopatnék.Pécs
Nézheted, ahogy a hölgy a számba pisil, utána kinyalom a popsiját. Lehetsz idős is, kövér is. Utána leszopunk mindketten, a szánkba élvezhetsz.
Egy párnál végignezni ahogy szexelnek és miután beleelvezett a férj kinyalni a feleséget.
Sziasztok!
Keresek nőt, férfit akik szeretik ha a lábára, talpára élveznek. 18 - 60
Keresek nőt, férfit akik szeretik ha a lábára, talpára élveznek. 18 - 60
Gyönyörű extra szexy szőke barátnőmmel extrém kalandot keresünk Budapest max 40km-es vonzáskörzetében. Tanya vagy kertesházas gazdák jelentkezését várjuk.
Nézheted, ahogy a hölgy a számba pisil, utána kinyalom a popsiját. Lehetsz idős is, kövér is.
Hétfő délután szabadtéri bukkake partyra az ország középső részéből keresünk sportos fiúkat.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
46é. Vas megyei hellyel rendelkező pasi vagyok,keresem azt a gátlásoktól mentes Nőt aki az análisan szűz hátsómat megújjazná kitágítaná és felcsatolhatójával meg dugna.Jó lenne átélni már amikor az irányítást így átveszi a Nő és kedve szerint diktálná a tempót amikor felhúzot a műfarkára.Maga az érzés érdekel milyen lehet az amikor engem dugna meg.
Sziasztok! Valós, találkozni is vágyó partnert, partnereket keresek. 40-es igényes és ápolt Magyar férfi vagyok. Minél kevesebb a tabu, annál jobb! Ha számít az intim 21/6
Kerestelek... aztán semmi
(Ez egy válasz Joxian üzenetére (2025. 07. 10. csütörtök 05:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 10. csütörtök 05:46

Ha szeretnéd megnézni ahogy egy hölgy a számba pisil, aztán kinyalom hatalmas popsiját, keress meg.