Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Sziasztok.
Meglévő hármasunkhoz, (2 ffi, 1 Hölgy) keresünk ORAL Centrikus partnert, Normális átlagos Hetero Hölgyet, vagy bisex pasit.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
üdv.........
Meglévő hármasunkhoz, (2 ffi, 1 Hölgy) keresünk ORAL Centrikus partnert, Normális átlagos Hetero Hölgyet, vagy bisex pasit.
Privát üzenetben jelentkezzetek.
üdv.........
Sziasztok,
Idősebb hölgyet keresek Szolnok és környékén 70 év felettit aki még vágyik a faszra.
Én egy 50 éves szolnoki férfi vagyok és izgat, hogy idősebb növel legyek. Előny ha perverz, extrém szexet is igényli.
Privát üzenetet várok.
Idősebb hölgyet keresek Szolnok és környékén 70 év felettit aki még vágyik a faszra.
Én egy 50 éves szolnoki férfi vagyok és izgat, hogy idősebb növel legyek. Előny ha perverz, extrém szexet is igényli.
Privát üzenetet várok.
Extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget!
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Szegeden és környékén idősebb 70+ ember előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Veszprém megyében keresek szopni szerető partnert.
Miskolcon nyalatnám a seggem és le hugyoználak
....Továbbra is Bp és PM.keresnénk,szeretnénk találni cuckold,és creampie élményekre idős 60+ vagy idősebb férfit.Lényeges a kor,ha még kemény a farkad az kimondottan jó,de ha csak kókadozik az is izgi.Hosszabb kiadosabb cumizás,és a kövér puni dugása amire számithatsz..ameddig birod..tuti elélvezel..
Esetleg ilyen beállititságú párral,is érdekelhet randevú,és baráti kapcsolat,esetleg extrém sok ondót lővelö farku férfi is lehet partnerünk....
Esetleg ilyen beállititságú párral,is érdekelhet randevú,és baráti kapcsolat,esetleg extrém sok ondót lővelö farku férfi is lehet partnerünk....
Most Hosszú hétvégén keresek Vas megyében egy Domináns Nőt aki uralma alá hajtana.Análisan felavatna megújjazna kitágítana és felcsatolt műfarokkal elvenné a szüzességem.Arra vágyom,hogy egy Úrnő elkapjon felhúzzon a műfarkára és alaposan megdugjon.
Esetleg szegeden van perverz férfi ? Bi pár ?
Sziasztok. Párt keresek Szabolcs megyében,akikhez,csatlakozhatnék.
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Hölgyet, biszex párt keresek pisis élvezetekre. Kor és alkat mellékes.
Szopok , szopatok, nőket nyalok.
Ha sok spermát szertnétek ...
Ha kell csak punciba , szàjba élvezek.
Pesten legyen helyed.
Ha sok spermát szertnétek ...
Ha kell csak punciba , szàjba élvezek.
Pesten legyen helyed.
Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Pegging kedvelö nő vagy pár van itt? Bp/megye....
Olyan párt keresünk akibe a párom beleélvezhetne,én meg kinyalnám..
Kerepes Kistarcsa Szilasliget Mogyoród felé pervi alacsony vékony fiatal dejolenne