Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sok tejjel rendelkező kismamával,illetve ilyen hölgytagu párral, ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Autòs kaland is érdekelne.
Bármilyen megoldásra nyitott vagyok.
Idősebb,nagy, lògòs mellü hölggyel is szívesen ismerkednék, találkoznék.
Autòs kaland is érdekelne.
Sziasztok! Terhes nőt keresek, akit lehet kényeztetni,(simogatni, puszilgatni) masszírozni.
Sziasztok!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Sziasztok mi párként jó husos hőlgytagal keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Sub hölgy partnerem keresem, illetve sub hölgytagú párral ismerkednék, hosszútávú kapcsolat reményében.
Ha szereted az enyhe fájdalmat, vagy felizgat ha uralkodnak rajtad.
Ha felizgat ha a feleséged irányítják, vagy előtted basszák rmíg te szenvedve nézed ès nyalod a szétkúrt punciját.
Ha szereted kinyalni belőle idegen pasi gecijét.
Ha felizgat ahogy könyörög és a falat kaparja az élvezettől.
Most jezd el írni nekem a privát üzeneted!
Ha szereted az enyhe fájdalmat, vagy felizgat ha uralkodnak rajtad.
Ha felizgat ha a feleséged irányítják, vagy előtted basszák rmíg te szenvedve nézed ès nyalod a szétkúrt punciját.
Ha szereted kinyalni belőle idegen pasi gecijét.
Ha felizgat ahogy könyörög és a falat kaparja az élvezettől.
Most jezd el írni nekem a privát üzeneted!
Szeretek kamozni tangában.Hetero vagyok a pasik nem izgatnak föl de az igen ha részletesen írják, hogy mit csináljak!
Ujjazom magam és ha izgat feldugok valamit a popómba!
teamson vagy gmai.com ímélen tudok kamozni.Ha érdekel a dolog írj!
Ujjazom magam és ha izgat feldugok valamit a popómba!
teamson vagy gmai.com ímélen tudok kamozni.Ha érdekel a dolog írj!
Sziasztok.
Olyan macikedvelő pasit keresek aki az arcomba nyomná a farokszagu boxerét mikozben szopom!!
Hajdu-bihar megyeben vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog!!!
Olyan macikedvelő pasit keresek aki az arcomba nyomná a farokszagu boxerét mikozben szopom!!
Hajdu-bihar megyeben vagyok megtalalhato. Irj ha erdekel a dolog!!!
Szia,
Biztos vagyok benne, hogy tévesek az állításaid, bocs.
Amúgy többek között keresek (olyat), mint írtam.
Üdv (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Biztos vagyok benne, hogy tévesek az állításaid, bocs.

Amúgy többek között keresek (olyat), mint írtam.
Üdv (Ez egy válasz Pedellus üzenetére (tegnap 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Csinálna valaki egy tribute video t a felesegem kepeire?
Hölgyet keresek, aki a számba pisilne (wc-zne), illetve domina formában használna ( taposás, lábimádat, arcra ülés... Stb)
Sziasztok. Olyan csajt/hölgyet keresek aki jártas a peggingben/strap on. Budapest és vonzáskörzetében. És be tudna vezetni ebbe. Első ilyen élményem lenne...
szívesen benne lennék
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:48

Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Szia. Én is szívesen csatlakoznék.
(Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:48

Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
E

Sziasztok! Bp-n keresek bevallalos holgy partnert nyilvanos akciokra, oltozo uzletben, stb. Nyitott lennek sok mindenre. Ha benne lennel, irj
Sziasztok! Zsömlézéshez keresek partnereket. 20-35 év közötti embereket.
Aki ismeri a játékot nem kell bemutatnom.
1-2 ember már van, 4-5 embert keresnék. Részletek privátban. Elérhetőség is kell , meg bizalom.
Írj privibe.
Aki ismeri a játékot nem kell bemutatnom.
1-2 ember már van, 4-5 embert keresnék. Részletek privátban. Elérhetőség is kell , meg bizalom.
Írj privibe.
Perverz Domináns Nőt keresek Vas megyében,aki análisan használna.Megújjazna,kitágítana és felcsatolhatóval rendszeresen meg is dugna.Kezdő anál szűzből egy anál ribancot csinálna.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet bi férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nem profit keresek
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nem profit keresek