Kaposváron van olyan hölgy aki alkalmankként mélytorkozna, vagy keményen kiverne? Privire írj. Jó vastag farkam van!csak diszkreten
Lehet hogy hihetetlen, de van aki erre vágyik, ez izgatja.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (ma 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 14:29

És ne higgyék az a nők, hogy csak egy darab húsnak tartod őket, meg üritésen kívül bármi másra is jók lennének. Jól meg vagyunk becsülve....

És ne higgyék az a nők, hogy csak egy darab húsnak tartod őket, meg üritésen kívül bármi másra is jók lennének. Jól meg vagyunk becsülve....
(Ez egy válasz Kiváncsipasi_40 üzenetére (ma 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:00

Olyan párt keresek, akik benne lennének, hogy egy előre egyeztetett helyen talizunk, Köszönés és minden kommunikáció nélkül jól megbaszom a feleséget..rendesen leszopatom, majd pucsitva megbaszom, aztán mindenki megy a dolgára...
Ez lehet szabadtéren, bárhol.
Mit csinálsz vele?
(Ez egy válasz kismano2210 üzenetére (2025. 09. 30. kedd 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Idehozod
Beleül
Elviszed (Ez egy válasz Ujra101 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 12:08
Beleül
Elviszed (Ez egy válasz Ujra101 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok fiukent élvezném h a baratnom massal szeretkezik elottem. De nemtudom egyenlore rávenni. Valakinek van tipp h sikerulhetne ez a dolog!? Koszi

Igen
(Ez egy válasz felesegem2020 üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 06. hétfő 10:35

Sziasztok. Csinálna valaki egy tribute video t a felesegem kepeire?
Olyan párt keresek, akik benne lennének, hogy egy előre egyeztetett helyen talizunk, Köszönés és minden kommunikáció nélkül jól megbaszom a feleséget..rendesen leszopatom, majd pucsitva megbaszom, aztán mindenki megy a dolgára...
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Miskolcon várok párt, mindkettőjüket szopatnám ill. én is szopnék a hölgyel közösen
Sziasztok Zoli vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 06. 12. csütörtök 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 06. 12. csütörtök 05:22
Törölt felhasználó (4778726)

Sziasztok
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Olyan vágyunk van,hogy Tapolca környékén valahol a szabadban egy szemkötőben lenne egy pasi,aki hokitik
Mi a párommal arra sétálunk,és a hölgytagunk mindkettőnket lecumizna
Majd ha vége távozunk
Komlórol keresnék Extrém méretekel rendelkező magányos egyedüláló hölgyet,giga mellek nagy bundás pina stb...
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Azt én is szuvesen el kapnék főleg ha oklozheto is
(Ez egy válasz zeuszka5 üzenetére (tegnap 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:00

Olyan lányt, hölgyet, asszonyt keresek, akinek szőrös puncija van és imád kényszer nyalatni.
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
olyan nőt vagy párt keresek aki szeret pasit dugni
Sziasztok ! Szívesen csatlakoznék párocskához cuckold vagy creampie szexre Budapesten vagy Pest megyében.. Persze szívesen lennék állandó házi barát is ! Nem zavar , ha fotóznak vagy videóznak szex közben... Minden pajzán gondolatot vagy ötletet megbeszélhetünk !
Csajom mellé szeretnénk egy hölgyet, akit nagyon kinyalna! BUDÁN van helyünk este 8 körül.
Selfsuker privijét várom!
(Ez egy válasz Bihármas5967 üzenetére (2025. 10. 08. szerda 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este bisex párhoz csatlakpznék. Szívesen kinyalnám.a televert puncit. Akár több adagot is.Felsxopò is szívesen lennék.