Terhes hölgyet keresek, vagy ilyen hölgytagú párt, ahol a hölgyet kényeztethetem. Simogatás, masszázs, puszi.
A feleségem részére keresek egy férfit (30-45 éves között), aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon VASTAG (minimum 6 cm, vagy vastagabb) intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az (max 50 km). Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani. Amennyiben ideutazna, itt is az ő feladata a hely rendezése.
Estére pasit keresek a 11 kerületben aki tud és bír is keményen baszni. Szeretem a nagy faszt durva kúrással párosítva. Helyed legyen!
.....Csak és kizárólag(sorry más keresőknek) Bp és Pm valóban idös 65+ tól keresnénk pasit,kat..nem.gond ha már nem vagy aktiv,csak élvezzd ha egy kövér,dagi 50+ os feleség szopizza a farkad,vagy begyömöszöli a lukába...élvezz kedvedre spriccelj ahova szeretnél...Cuckold,creampie amit keresünk..Esetleg ezekre nyitott párt is szivesen megismernénk..olvass és értelmezd...köszönjük..
Sziasztok tolna Bács Fejér megye kukkolnek autós tali sok minden érdekel labsex a kedvenc
50 éves macis, ápolt, borotvált, perverz pasiként keresem hölgyek, párok társaságát! Imádom a spermás játékokat! Teliélvezett puncit, segget, melleket stb nyalnék!(nem gond, ha nem az enyém)
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Természetesen, más perverziókat is szeretek! Komoly, valós találkozni is hajlandó parnereket kerese! Mobilis vagyok!
Sziasztok! Terhes nőt keresek, akit lehet kényeztetni,(simogatni, puszilgatni) masszírozni.
A feleségem részére keresek egy férfit, aki nős, jóképű, intelligens, kedves és nagyon VASTAG intim mérettel rendelkezik. Nem feltétel hogy debreceni legyen, sőtt inkább ne legyen az, (max 50km). Egy hónapban egyszer-kétszer elvinném hozzá a nejemet, mintha egy körmöshöz, vagy fodrászhoz vinném, és otthagyom addíg, amíg jól érzi magát. Ez a dolog nagy szervezést igényel hely és szabadidő szempontjából, ezért csak olyan jelentkezzen, aki meg tudja oldani.
Olyan gazdát, gazdit keresünk szexy szilikonos barátnőmnek aki Tanyán vagy egyéb izgalmas helyen tud játékot biztosítani max 40-50 km-es körzetben bp-től.
Keresek valakit aki tribute videot készít a feleségem képeire.
Szeged és környéke? 70+os előtt maszturbálnék. 53 éves férfi vagyok.
Párt keresek felső korhatár nélkül, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Sziasztok! Vékony nőt keresek! Többit privátban
Extrém kövér, 200 kg körüli kedves nőt keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok. Imádom a hatalmas idomokat.Normál alkatú férfi vagyok.
Dominans felkent keresem alattvaloimat, legyen kitoltott adatlapod, ahogyan nekem is az van!
Vasárnap reggeltől délutánig, Ózd, Eger környékén, mélytorkosan szopnék, alárendelt szerepben. Az időseket is szeretem. Fenekelés, pofozás, pisi is lehet. A szabadban is.
Sziasztok. Hölgyet keresek ökölszexre.
Meztelenkedős, exhibicionista játékokhoz keresek nőt, sub vonalon. Nézd meg az adatlapot a társkeresőn, a lehetőségek széles tárházát valósíthatjuk meg.
elhagyott szálloda stb is szóba jöhet..?
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 10. 28. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 28. kedd 17:54
(Ez egy válasz Bizarr_SUB üzenetére (2025. 10. 28. kedd 17:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Extra szexy szilikonos barátnőmmel minél izgalmasabb, extrém helyet keresünk szexhez tanya, pajta és hasonló vonalon. Természetesen a házigazdával is foglalkozna.
Extra szexy szilikonos barátnőmmel minél izgalmasabb, extrém helyet keresünk szexhez tanya, pajta és hasonló vonalon. Természetesen a házigazdával is foglalkozna.

mendez23

polar
Tereza