Extrém kövér nők rajongójaként keresek 200 kg körüli partnert.Bármilyen kapcsolat érdekel.Mobil,normál alkatú férfi vagyok.
Győrben extrém, bizar szexhez keresek partnert
Sziasztok. Mai napon keresek hölgyet, párt Esztergom-Budapest környékén
Sziasztok! Nagyon bejönnek a probafulkes, nyilvanosabb helyen torteno akciok, akar cumwalk sztorik is, ehhez keresnek bevallalos holgyeket Budapestrol es kornyekerol. 31 eves pasi vagyok, teljes diszkrecioban gondolkoznek.
Fisting kedvelő hölgyet, vagy ilyen hölgytagú párt keresek, ha nem is vehetek részt aktivan, csak kukkolás lehetséges az sem baj..

Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
És kinek keresel pasikat?
Hol mikor lenne ez a buszos buli és a casting előtte
(Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 08. 09. szombat 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 20:36
Hol mikor lenne ez a buszos buli és a casting előtte

Ffiakat keresek...de inkább ugy fogalmazok, hogy van mersze eljönni..

Párok játékszere lennék. Idős párok jelentkezését is várom, akár extrém témákban is. Akár a szabadban is.Távolság nem gond, tudok menni. .Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Párt keresek akit izgat ha a feleséget alaposan kinyalják,kényeztetik,masszírozzák és a vágén akár meg is dugják!De lehet csak az is,hogy ráépvezzek ahova szeretné,vagy ő verje ki nekem.
Heló. Szexuálisan elhanyagolt, baszatlan anyukát, nőt keresek akinek a játszótársa lehetnék. Perverzebb dolgok sem akadály. Kizárólag privát üzenetben keress
Budapest 28 lány csini 50 es szeretője keres bi pervi párt pasit nőt hely kell
Jol táguló őreg pinát keresek Baranyába
párommal eggyutt keresunk 60 feletti not és pasit akik biszex ek mi a párom 45 én 53 extrem dolgok is érdekelnek tobbit privátba
Martfű környékén Tiszai strandolásra, csónakázásra, meztelenkedésre, izgalmas csavargásra keresek partnert, partnereket hölgyet vagy Párt.
Bp-i vqgy környéki iðös 70+ pasi.esetleg pár...Szeress nyalni és ha puha de betudod gyömöszölni van hova...
A fotodat már láttam és a szöveget is más nick néven...mennyi reged van?
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 19:43

Szia!
Az mit jelent, hogy megnézed?! Ha nem tetszem, kiállítasz a sorból?!
Ffiakat keresek...de inkább ugy fogalmazok, hogy van mersze eljönni..
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2025. 08. 09. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 19:43

Szia!
Szia!
Az mit jelent, hogy megnézed?! Ha nem tetszem, kiállítasz a sorból?! (Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 08. 09. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 18:02
Az mit jelent, hogy megnézed?! Ha nem tetszem, kiállítasz a sorból?! (Ez egy válasz regiuj üzenetére (2025. 08. 09. szombat 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Nagyot ment az emeletes buszban szexelés..
Keresek 15-20 ffi embert akik megadott időben megjelennek, megnézem őket és ha ok akkor jöhet az éles bevetés..

Ma, holnap vagy hétfőn szopnék férfias, igényes, 40-60 közötti pasit. Kocsiban, szabadban, vagy nálad.

Sziasztok! Nagyot ment az emeletes buszban szexelés..
Keresek 15-20 ffi embert akik megadott időben megjelennek, megnézem őket és ha ok akkor jöhet az éles bevetés..