Két szív keresi harmadik társát – hosszú távra, szeretettel és izgalommal
Szerintem nem fogsz itt nőt találni. Nagyjából 0,001% az esély rá! Mint tűt a szénakazalban!
(Ez egy válasz Subikaa üzenetére (ma 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:21

Sziasztok !! Hölgy partnert keresek .. Monor , Pilis környéke ( nyalni , szopatni )
Sziasztok !! Hölgy partnert keresek .. Monor , Pilis környéke ( nyalni , szopatni )
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Nagykanizsán közös maszti??
Kaposváron, környékén pisihez partnert keresek.
kecskeméti nőt vagy párt keresek
A bevállalós nő befosott. Előfordul….
(Ez egy válasz Tamas_0715 üzenetére (tegnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:03

Kamu, a megbeszélt időben a megbeszélt helyen voltam. Sehol senki.. nem igazán értem ennek mi értelme..
Kamu, a megbeszélt időben a megbeszélt helyen voltam. Sehol senki.. nem igazán értem ennek mi értelme..
(Ez egy válasz Viking78 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Őklőzhető érett nagy mellű hölgyet vagy ilyen párt keresek,vagy olyan idős párokat ahol a mamát a csucsra lehet járatni.Baranya,Tolna,Somogy. Minden levélre bisztos válasz
Sziasztok! Van otthon valakinek kialakítva Glory lyuka?
Szia,
Én ráérek, ha gondolod írj privát üzenetet.
Tamás (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ráérek, ha gondolod írj privát üzenetet.
Tamás (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. 3-4 férfit keresek delutan 17 körülre.Bevállalos nőt lepnénk meg
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Pisi sexet kedvelő Bcsabai hölgyet keresek, kör alkat nem számít diszkréció nagyon fontos. (privát üzenetet várok)
Baranyából lenne valaki?
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Extrém kövér nők rajongójaként keresek 200 kg körüli partnert.Bármilyen kapcsolat érdekel.Mobil,normál alkatú férfi vagyok.