Ennek az az értelme hogy agyilag vannak ilyen beteg emberek akik egy ilyen oldalra be regisztralnak és kiirnak ilyet látod es kozben meg atverik a masikat ahogy irogattal vele hogy hol fogtok találkozni aztán meg ugye semmi ennyi!
(Ez egy válasz Tamas_0715 üzenetére (tegnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:03

Kamu, a megbeszélt időben a megbeszélt helyen voltam. Sehol senki.. nem igazán értem ennek mi értelme..
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Két szív keresi harmadik társát – hosszú távra, szeretettel és izgalommal
Szerintem nem fogsz itt nőt találni. Nagyjából 0,001% az esély rá! Mint tűt a szénakazalban!
(Ez egy válasz Subikaa üzenetére (ma 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:21

Sziasztok !! Hölgy partnert keresek .. Monor , Pilis környéke ( nyalni , szopatni )
Sziasztok !! Hölgy partnert keresek .. Monor , Pilis környéke ( nyalni , szopatni )
Sziasztok! Terhes hölgyet keresek akit lehet kényeztetni, masszírozni.
Nagykanizsán közös maszti??
Kaposváron, környékén pisihez partnert keresek.
kecskeméti nőt vagy párt keresek
A bevállalós nő befosott. Előfordul….
(Ez egy válasz Tamas_0715 üzenetére (tegnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:03

Kamu, a megbeszélt időben a megbeszélt helyen voltam. Sehol senki.. nem igazán értem ennek mi értelme..
(Ez egy válasz Viking78 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Őklőzhető érett nagy mellű hölgyet vagy ilyen párt keresek,vagy olyan idős párokat ahol a mamát a csucsra lehet járatni.Baranya,Tolna,Somogy. Minden levélre bisztos válasz
Sziasztok! Van otthon valakinek kialakítva Glory lyuka?
Szia,
Én ráérek, ha gondolod írj privát üzenetet.
Tamás (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én ráérek, ha gondolod írj privát üzenetet.
Tamás (Ez egy válasz Viking78 üzenetére (tegnap 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. 3-4 férfit keresek delutan 17 körülre.Bevállalos nőt lepnénk meg
Sok tejjel rendelkező kismamával ismerkednèk,találkoznèk. Ha nagy lògòsabb melleid vannak, az csak hab a tortán. Ápolt,tisztelettudò,mellfetisiszta pasi vagyok.
Pisi sexet kedvelő Bcsabai hölgyet keresek, kör alkat nem számít diszkréció nagyon fontos. (privát üzenetet várok)
Baranyából lenne valaki?