E
(Ez egy válasz futatto üzenetére (tegnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:01

Szia engem nagyon érdekelne és izgatna ez a dolog akar már ma
Viber 06704277231
Üdv Zoli
Viber 06704277231
Üdv Zoli
Szia engem nagyon érdekelne és izgatna ez a dolog akar már ma
Viber 06704277231
Üdv Zoli (Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 19:48
Viber 06704277231
Üdv Zoli (Ez egy válasz Movie üzenetére (tegnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Keresek olyan hetero urat aki tele élvezne a barátnőm bugyiját,velem együtt,csak hoki,olyan srácok urak irjanak akiket izgat a tanga bugyi,fehérneműk és szeretik a punci illatú bugyikat,csak komolyak irjanak elérhetőséggel.Helyem van Pestmegyében!Fiatal igényes ápolt srác vagyok!
Sziasztok! Bp-n keresek bevallalos holgy partnert nyilvanos akciokra, oltozo uzletben, stb. Nyitott lennek sok mindenre. Ha benne lennel, irj
Sziasztok! Zsömlézéshez keresek partnereket. 20-35 év közötti embereket.
Aki ismeri a játékot nem kell bemutatnom.
1-2 ember már van, 4-5 embert keresnék. Részletek privátban. Elérhetőség is kell , meg bizalom.
Írj privibe.
Aki ismeri a játékot nem kell bemutatnom.
1-2 ember már van, 4-5 embert keresnék. Részletek privátban. Elérhetőség is kell , meg bizalom.
Írj privibe.
Perverz Domináns Nőt keresek Vas megyében,aki análisan használna.Megújjazna,kitágítana és felcsatolhatóval rendszeresen meg is dugna.Kezdő anál szűzből egy anál ribancot csinálna.
Kedden este keresek párt vagy hölgyet bi férfit este 10 után Budapest szolnok vonalon helyem nincs kocsim van.
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nem profit keresek
38éves 180cm magas 105kg vagyok 15 4es farkam bi uni srác vagyok.
Imádok nyalni szopni szopatni is .
Ha érdekes irj privátba meglátod megéri. Nem profit keresek
Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Aki impotens,a nak biztos nincs nője! Se kedve!
(Ez egy válasz kamkib üzenetére (2025. 10. 04. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 04. szombat 16:13

Sziasztok!
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
A párja előtt, vagy éppen a párjának segédkezve is (sőőőt).
Keresek (többek között) IMPOTENS, fiatal(abb), szőrtelen(ebb) fiút, kéjelgős kényeztetésre (én » őt..).
Miskolc pláza wcbe ma délutan 4 körül 3asra keresünk sportos fiatal sracot
Tatabanya kornyekerol holgyet kenyesztetnek 25 eves ferfikent uzenetben irjatok csak ott tudok reszletezni
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Sziasztok!
Sziasztok. Kecskeméti perverz hölgy pár?
Sziasztok van itt olyan holgy aki ismerkedne tatabanya kozelebol 25 eves ferfival?
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok. Veresegyház környékén keresünk hellyel rendelkező bi pasikat és párokat akikhez lehetne csatlakozni.Sok mindenre nyitottak vagyunk. Normális bemutatkozásr várunk privatban.
Keresek hölgyet leginkább Veszprém környékén, aki lepisilne és hasonló dolgokra
szep napot olyan nyitott párok vannak e itt ahol mindkét felet izgatna a tele élvezett punci duhasa illetve a kinyalasa ..hely kellene utazni tudnek!
Neked kell meggyözni!
(Ez egy válasz Ujra101 üzenetére (2025. 10. 03. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 03. péntek 12:08

Sziasztok fiukent élvezném h a baratnom massal szeretkezik elottem. De nemtudom egyenlore rávenni. Valakinek van tipp h sikerulhetne ez a dolog!? Koszi

Szép napot. Fejér megyéből keresgélnék nőt,párt. Nem baj ha nyitott vagy.